Gata cu inhibițiile! Andreea Esca și-a tras tatuaj îndrăzneț fix pe coloană

Andreea Esca a avut o vacanță pe cinste, alături de câțiva colegi din trust, precum Paula Herlo sau Alexandru Dima. Gașca PRO TV a mers tocmai la Neversea, unde au gustat din plin atmosfera de festival, iar mama Alexiei și-a permis chiar și o mică «nebunie» și și-a făcut un tatuaj pe spate.

andreea esca 4 png
Gata cu inhibițiile! Andreea Esca și-a tras tatuaj îndrăzneț fix pe coloană

Celebra știristă de la PRO TV a făcut o escapadă cu prietenii pe litoral și nu oriunde, chiar în centrul distracției, în Constinești la Festivalul Neversea. Andreea Esca dă dovadă, la vârsta de 49 de ani, de o vitalitate de invidiat și nu spune «nu» distracției, mai ales că nici fiica ei, Alexia, nu a lipsit de festival. 

Citește și: Andreea Esca, criticată de Iulia Albu. De la ce a pornit totul

Vedeta TV a asistat cu entuziasm la concerte și s-a bucurat din plin de atmosferă, astfel că Andreea a apărut în ipostaze pe care rar avem ocazia să le vedem. Știrista s-a îmbrăcat asemenea adolescenților care au invadat plaja de la Costinești, iar de la costumele perfect croite, ea a trecut la bluze largi colorate, rochii de plajă, ochelari de soare, dar și...o perucă roz.

Esca s-a lăsat cu adevărat dusă de val, căci și-a făcut și un tatuaj chiar pe spate. Este vorba de o inimioară, urmată de un mesaj sugestiv. 

«Te iubesc», a rămas, de acum încolo, însemnat pe spatele știristei de la PRO TV.

Nu rata nici: Andreea Esca e devastată. A murit mentorul ei

Alexia Eram a absolvit studiile. De ce Mario Fresh nu i-a fost alături?

Andreea Esca a avut parte, recent, de o mare bucurie, căci fiica ei, Alexia Eram, a absolvit studiile. Vedeta a împărtășit o fotografie de familie, cu Alexia în robă de absolvire, dar fanii au observat că marele absent de la acest eveniment a fost nimeni altul decât Mario Fresh, iubitul influenceriței.

Deși acest detaliu a generat din nou zvonuri că cei doi ar fi pe cale să se despartă, motivul real pentru care Mario nu a putut fi alături de iubită au fost concertele pe care a trebuit să le onoreze, în special pe scena de la Neversea. 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Ryan Grantham in serialul Riverdale FOTO  Pofimedia 0725513454 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg