Andreea Esca a spus «Adio!». Procesul medicului din Focșani nu a primit o nouă șansă

După foarte mulți ani petrecuți prin sala de judecată, în sfârșit, Andreea Esca a scăpat definitv de procesul în care a fost plimbată de către un cadru medical.

Doctorul care a încercat să câștige procesul intentat împotriva Andreei Esca, deoarece a prezentat un reportaj în care sunt prezentate acțiunile realizate de către cadrul medical, a ratat și ultima cale de atac, potrivit Spy news.

Magistrații din cadrul Curții de Apel Galați au respins cererea de contestație în anulare, depusă de către cadrul medical și, de asemenea, au obligat-o pe aceasta să achite suma de aproximativ 6.000 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.

Vezi și Andreea Esca şi soţul ei, vacanţă intimă pe un luxos vas de croazieră

„Respinge ca inadmisibilă contestaţia în anulare declarată de contestatoarea ... în contradictoriu cu intimaţii ..., împotriva Deciziei civile nr. 7/12.01.2022 pronunţată de Curtea de Apel de Galaţi în dosarul nr. 910/44/2021. Obligă contestatoarea la plata către intimatul ... a sumei de 5885,74 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în recurs reprezentând onorariu avocat. Definitivă”, se arată în hotărârea judecătorilor. 

Citește și Impresionant! Fiul Andreei Esca cântă impecabil la pian. Momentul emoționant din casa familiei Eram

Cum s-a întâmplat totul

Cadrul medical a fost protagonistul unui incident care ar fi putut lua viața unui om nevinovat. Aceasta nu a mers la închisoare, după ce a demonstrat în fața judecătorilor că aceasta suferă de afecțiuni psihice. 

În noaptea de 15 spre 16 iunie 2013, aceasta se afla în spatele volanului, când organele de ordine au încercat să o oprească în trafic. 

Femeia a refuzat să oprească pe acostament și a acroșat un polițist. După care, aceasta a pornit într-o cursă care s-a terminat la intrarea în București. Cadrul medical a circulat pe A3 cu o viteză de peste 190 km/h, cu farurile stinse și pe contrasens.

În cele din urmă, aceasta a fost arestată și închisă la Câmpina. Totuși, din cauza stării de sănătate precare a fost transferată la spitalul Penitenciarului Jilava.

Cadrul medical a stat 90 de zile în arest, iar procurorii au decis să renunțe la urmărirea penală, pe motiv că femeia în cauză nu avea discernământ. Așadar, aceasta a scăpat de pușcărie, dar a fost nevoită să urmeze un tratament recomandat de medicii psihiatri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Jens Stoltenberg foto epa efe jpg
ue ucraina rusia
image
image
image
image
arlechino mihai gruia sandu adevarul JPG
BeFunky collage (14) jpg
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg