Impresionant! Fiul Andreei Esca cântă impecabil la pian. Momentul emoționant din casa familiei Eram

Ultima actualizare:

Andreea Esca a împărtășit azi un clip emoționant în care fiul ei, Aris Melkior, cântă la pian în salonul din vila familiei. Fiul prezentatoarei PRO TV este extraordinar de talentat și oferă o interpretare superbă a unei celebre partituri de muzică clasică.  

Impresionant! Fiul Andreei Esca cântă impecabil la pian o celebră compoziție clasică
Impresionant! Fiul Andreei Esca cântă impecabil la pian o celebră compoziție clasică

Andreea Esca este o mamă foarte mândră de copii ei, Alexia Eram și fiul, Aris Melkior, iar vedeta PRO TV își manifestă mereu susținerea față de pasiunile și proiectele lor. Prezentatoarea a împărtășit azi un moment superb din intimitatea familei Esca-Eram, un recital la pian de excepție, în interpretarea superbă a lui Aris Melkior, direct din salonul vilei în care locuiește vedeta. 

Citește și Andreea Esca, emoționată la revederea cu fiul ei. Cum și-a surprins Aris mama

Andreea Esca l-a filmat pe băiatul ei, Aris Melkior, în timp ce cântă la pian o celebră partitură clasică, ,,Gymnopédies" a compozitorului Erik Satie. Momentul este cu adevărat unul extraordinar, întrucât publicul nu știa de acest talent ascuns al fiului Andreei Esca. 

Interpretarea la pian a lui Aris Melkior este de mare sensibilitate, mai ales că oferă o mică incursiune în atmosfera din casa familiei Esca și dezvăluie maniera în care prezentatoarea PRO TV își petrece timpul alături de copiii ei.

Andreea Esca și-a revăzut fiul după o lungă perioadă de timp

Andreea Esca este în culmea fericirii în această perioadă, deoarece și-a reîntâlnit fiul, pe Aris Melkior, ce a venit în România, pentru a celebra Paștele alături de familie. 

Citește și Cum au celebrat Alexia Eram și mama ei, Andreea Esca, Paștele catolic? Talentul ascuns al frumoasei influencerițe

Mezinul familiei Esca locuiește momentan la Paris, unde își continuă studiile universitare la o facultate din Capitala Franței. Andreea Esca a documentat pe rețelele de socializare mai multe momente frumoase petrecute alături de băiatul ei. 

Aris a împlinit recent 18 ani și are drept de vot și chiar dacă se află în România, a votat pentru alegerile prezidențiale ce au loc în Franța, la acest moment. Tânărul nu a mers singur, ci însoțit de mama sa, Andreea Esca. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net