Andreea Marin a dat cărțile pe față despre relația cu Andreea Esca: «O cunosc dincolo de micul ecran»

Ultima actualizare:

Andreea Marin este de obicei o prezență foarte discretă și atentă cu afirmațiile pe care le face, mai ales când este vorba de persoane publice, care îi sunt și colege de breaslă. «Zâna surprizelor» a vorbit cu sinceritate despre Andreea Esca și Teo Trandafir, pe care le-a caracterizat într-o manieră neașteptată. 

Andreea Marin a dat cărțile pe față despre relația cu Andreea Esca (colaj Click)
Andreea Marin a dat cărțile pe față despre relația cu Andreea Esca (colaj Click)

Veterana prezentatoare TV de la «Surprize Surprize» a participat la un eveniment organizat de știrista Andreea Esca, unde a făcut câteva mărturisiri despre relația cu vedeta PRO-TV-ului. 

Andreea Marin și-a început cariera ca prezentatoare de știri la unul dintre primele posturi private din România, SOTI, iar apoi s-a îndreptat către o carieră în divertisment sub îndrumarea maestrului Lazarov. Numele Andreei Esca a devenit, între timp, sinonim cu știrile de la PRO TV, așa că este interesant ce părere și-a format «Zâna Surprizelor» despre celebra știristă, având în vedere că e ceva vreme de când nu a mai apărut pe micul ecran.

Citește și: Cuvintele impresionante pe care fiica Andreei Marin le-a rostit la vârsta de doi ani

Se pare că nu există niciun fel de invidie între cele două dive din televiziune, iar Andreea Marin îi poartă lui Esca un respect profund. De asemenea Andreea Marin urmează să revină la TV din 12 octombrie. 

«Pe Andreea o iubesc, pur și simplu, este un om de o calitate excepțională, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un suflet mare. O cunosc dincolo de micul ecran, așa cum o vede toată lumea.

Vezi și: Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit din cauza coronavirusului

Și mi se pare foarte important să fiu alături de ea într-un asemenea moment, în care și profesional, dar și personal, este într-un punct solar al vieții ei. Cinci decenii de viață și să arăți cum e Andreea Esca și să te simți în continuare copil, pentru că ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația, bineînțeles, e minunat!», a afirmat Andreea Marin pentru CanCan

Nu rata nici: Teo Trandafir, dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: ,,Eu eram cât ele două la un loc”

Andreea Marin despre Teo Trandafir: «O femeie frumoasă cap-coadă»

În ceea ce o privește pe colega ei de generație, Teo Trandafir, Andreea Marin a dezvăluit că dintotdeauna a admirat-o din punct de vedere profesional, și nu numai, deoarece este o femeie frumoasă de o inteligență sclipitoare.

«Teo este o femeie frumoasă cap-coadă. Și asta nu ține de numărul de kilograme pe care le avea odinioară, azi e o altă situație, cum știm bine! Asta ține de inteligența care-i iese prin priviri. Atunci când omul deschide gura și transmite o idee, îl iubești dacă ceea ce transmite îți umple sufletul, asta e Teo! Și n-are nicio importanță, pentru mine, cel puțin, detaliul câte kilograme ai, ce înălțime și așa mai departe!», a adăugat Zâna Surprizelor despre Teo Trandafir. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net