Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit din cauza coronavirusului

Ultima actualizare:

Andreea Marin, în vțrstă de 47 de ani, a fost infectată pentru a doua oară cu virusul SARS-Cov-2, însă nu a dorit să-și alarmeze fanii, așadar le-a spus acestora despre peripeție atunci când boala era deja aproape trecută. Reporterii Click! au vorbit cu îndrăgita prezentatoare. Au regăsit-o pe Andreea Marin într-o formă de zile mari, având pe chip același zâmbet inconfundabil. 

cub andreea marin png

Andreea Marin a avut ghinionul de a se îmbolnăvi, pentru a doua oară cu virusul SARS-Cov-2, în ciuda faptului că este vaccinată împotriva coronavirusului. Prezentatoarea nu a dorit să-și alarmeze fanii, așadar nu a făcut un jurnal de carantină precum obișnuiesc alte vedete și a preferat să treacă discret prin boală.

Citește și: Andreea Marin, victima unei escrocherii online! 

În ultima zi de carantină a distribuit, însă, o imagine cu o supă delicioasă, făcută după rețeta mamei sale. Prezentatoarea este de părere că acea supă deține puteri miraculoase, de a vindecat atât trupul, cât și sufletul. 

„Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid – nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior. Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea „Supă de pui pentru suflet” (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a fost mesajul pe care Andreea l-a scris, în dreptul imaginii în care a arătat fanilor supa.   

Vezi și: Andreea Marin, apariție de revistă! Cât de bine arată în această ținută! 

La scurt timp după ce s-a vindecat, reporterii Click! au vizitat-o pe Andreea Marin. Au fost întâmpinați de aceeași doamnă elegantă, distinsă, cu un zâmbet inconfundabil și un tonus de invidiat.

Prezentatoarea pare să fi slăbit puțin, însă tranformarea nu o prinde deloc rău. Din contră, îmbrăcată într-o rochie lejeră, de vară și având un machiaj discret, Andreea Marin a strălucit.

Andreea Marin a avut COVID-19 și în toamna anului trecut 

În toamna anului trecut, Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au fost depistați pozitiv pentru coronavirus și au fost nevoiți să stea 14 zile în carantină.

Nici atunci vedeta nu s-a plâns prea mult fanilor despre boală și a relatat întreaga întâmplare cu optimismul care o caracterizează și pentru care este apreciată de atât de mulți oameni. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net