Andreea Marin, totul despre experien╚Ťa Covid: ┬źAm trecut prin boal─â am├óndoi. Am avut grij─â unul de cel─âlalt┬╗. Ce vaccin a f─âcut vedeta

image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanufoto: Facebook

Andreea Marin ├«ngroa┼č─â r├óndul vedetelor care au f─âcutÔÇ»coronavirus. Vedeta a povestit c─â a stat 14 zile izolat─âÔÇ»la domiciliu din aceast─â cauz─â, dar nu singur─â, ci cu iubitul ei, diplomatul Adrian Br├«ncoveanu.

ÔÇťAm fost pu┼úin boln─âvioar─â ├«n ultima perioad─âÔÇ»┼či am stat acas─â. Nu e nici un secret, nu sunt genul care s─â dea sfoar─â-n ┼úar─â la orice afec┼úiune pe care o are. Am trecut prin experien┼úa Covid-ului. Nu e o experien┼ú─â pl─âcut─â, dar probabil am avut una dintre cele mai u┼čoare forme de Covid pentru c─â am fost p─âzit─âÔÇ»de vaccin. Am stat doar c├óteva zile la pat, am avut simptome de grip─â. Am lucrat ├«ntr-unÔÇ»proiect, am c─âl─âtorit ├«n str─âin─âtate, am filmat ┼či mare parte dintre noi s-au ├«mboln─âvit.

image

Probabil s-a transmis ┼či foarte u┼čorÔÇ»aceast─â variant─â a Covid-ului, de la unul la altul,ÔÇ»┼či uite a┼ča am trecut prin 14 zile de stat cuminte acas─â. Nu e o experien┼ú─â pl─âcut─â, asta este. C├óndÔÇ»am ajuns la spital ulterior caÔÇ»s─â ├«mi fac analizele, s─â m─â asigur c─â totul este foarte bine pulmonar, ┼či vorbind acolo cu medicii am ├«n┼úelesÔÇ»c├ótÔÇ»de mare este diferen┼úa ┼či c├ót de mult conteaz─â s─â fii vaccinat. E o concluzie deja tras─â de medici, nu doar la nivel na┼úional, ciÔÇ»┼čiÔÇ»mondial, faptul c─â ajung mult mai pu┼úini bolnavi, procentul e infim, care au f─âcutÔÇ»vaccin,ÔÇ»├«nÔÇ»stadii grele ale bolii.

S-a vaccinat cu Astra Zeneca

C├óteva zile am stat la pat pentru c─â am avut simptomele unei gripe cu dureri de cap, de corp, de mu┼čchi, temperatur─â, dureri de g├ót. ├Än fine, am trecut ┼či prin asta! Am urmat tratamentul, am f─âcut ceea ce trebuie. M-am tratat a┼ča cum se cuvine, i-am p─âzit pe cei din jur, izol├óndu-m─â. Anterior fiica mea a fost bolnav─â, precum ┼čti┼úi deja. Ce s─â zic, asta e perioada pe care o trecem, dar pe de alt─â parte e responsabilitatea noastr─â s─â facem ce ne st─â ├«n putin┼ú─â, s─â avem grij─â ┼či de s─ân─âtatea noastr─â ┼či de a celor din jur. Recomand masca, s─â nu ne ├«mbulzim ├«n locuri ├«n care este prea mult─â lumeÔÇŽ Eu am ales s─â fac vaccinul ┼či am v─âzut clar din aceast─â experien┼ú─â c├ót de mult a contat ┼či faptul c─â am f─âcut o form─â u┼čoar─â, fa┼ú─â de ceilal┼úi care nu aveau vaccinul f─âcut! Concluzia mea nu e nevoie s─â o ├«mbr─â┼úi┼čeze nimeni. E pur ┼či simplu concluzia mea!ÔÇŁ,ÔÇ»a spus Andreea Marin la Exclusiv VIP, emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

image
A trecut prin boal─â al─âturi de iubitul ei

Vedeta tv nu a suferit singur─â. ┼×i iubitul s─âu, Adrian Br├«ncoveanu, a fost depistat pozitiv cu acest virus de temut. ÔÇťVioleta nu a stat acas─â, dar am fost am├óndoi ├«n aceea┼či oal─â (n.r.: iubitul Andreei), ca s─â spun a┼ča. Am trecut prin boal─â am├óndoi, dar acum suntem liberi. Am avut grij─â unul de cel─âlalt! Am dep─â┼čit ├«n paralel acest impas. Trebuie s─â fim puternici!ÔÇŁ, a mai ad─âugat Andreea Marin.

image
A stat izolată 14 zile în vila ei din Pipera

Andreea Marin s-a vaccinat ├«n urm─â cu 5 luni cu Astra Zeneca ┼či a dezv─âluit atunci c─â a avut reac┼úii adverse destul de grave. ÔÇ×Am f─âcut vaccinul ┼či, practic, am avut dou─â zile de stat ├«n pat. Dou─â zile ┼či dou─â nop┼úi. Am avut dureri foarte puternice ├«n tot corpul. F─âr─â temperatur─â ├«ns─â, ca la o grip─â foarte puternic─â a fostÔÇŁ, spunea atunci Z├óna Surprizelor.

Violeta a fost bolnav─â de S─ârb─âtori

image

Violeta, fiica Andreei ┼či a lui ┼×tefan B─ânic─â jr., a fost prima care a f─âcut COVID ├«n familie. Vedeta a povestit ├«n luna martie despre cum s-a ├«mboln─âvit fiica ei de 13 ani. ÔÇťFeti┼úa mea a avut COVID. A fost bolnav─â de Cr─âciun ┼či de Anul Nou, a stat ├«nchis─â de S─ârb─âtori, a avut o form─â u┼čoar─â. Noi ne-am testat de mai mute ori, nu am avut, am stat total separa┼úi. Ea are o mic─â garsonier─â a ei, e izolat─â de restul casei. Noi doar ├«i aduceam m├óncare, i-am adus ┼či un br─âdu┼ú. A reu┼čit s─â se descurce singur─â trei s─âpt─âm├óni, totul a fost bine, a luat virusul de afar─âÔÇŁ, a povestit atunci Andreea Marin, la Exclusiv VIP.

Citește și:

Andreea Marin: ÔÇŁVioleta a avut CovidÔÇŁ. Vedeta s-a vaccinat cu AstraZeneca

Andreea Marin a avut coronavirus. "Fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme"

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
FotoJet (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg