Andreea Marin, totul despre experiența Covid: «Am trecut prin boală amândoi. Am avut grijă unul de celălalt». Ce vaccin a făcut vedeta

Ultima actualizare:

    Andreea Marin și Adrian Brâncoveanufoto: Facebook
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanufoto: Facebook

Andreea Marin îngroaşă rândul vedetelor care au făcut coronavirus. Vedeta a povestit că a stat 14 zile izolată la domiciliu din această cauză, dar nu singură, ci cu iubitul ei, diplomatul Adrian Brîncoveanu.

“Am fost puţin bolnăvioară în ultima perioadă şi am stat acasă. Nu e nici un secret, nu sunt genul care să dea sfoară-n ţară la orice afecţiune pe care o are. Am trecut prin experienţa Covid-ului. Nu e o experienţă plăcută, dar probabil am avut una dintre cele mai uşoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin. Am stat doar câteva zile la pat, am avut simptome de gripă. Am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat şi mare parte dintre noi s-au îmbolnăvit.

Probabil s-a transmis şi foarte uşor această variantă a Covid-ului, de la unul la altul, şi uite aşa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă. Nu e o experienţă plăcută, asta este. Când am ajuns la spital ulterior ca să îmi fac analizele, să mă asigur că totul este foarte bine pulmonar, şi vorbind acolo cu medicii am înţeles cât de mare este diferenţa şi cât de mult contează să fii vaccinat. E o concluzie deja trasă de medici, nu doar la nivel naţional, ci şi mondial, faptul că ajung mult mai puţini bolnavi, procentul e infim, care au făcut vaccin, în stadii grele ale bolii.

S-a vaccinat cu Astra Zeneca

Câteva zile am stat la pat pentru că am avut simptomele unei gripe cu dureri de cap, de corp, de muşchi, temperatură, dureri de gât. În fine, am trecut şi prin asta! Am urmat tratamentul, am făcut ceea ce trebuie. M-am tratat aşa cum se cuvine, i-am păzit pe cei din jur, izolându-mă. Anterior fiica mea a fost bolnavă, precum ştiţi deja. Ce să zic, asta e perioada pe care o trecem, dar pe de altă parte e responsabilitatea noastră să facem ce ne stă în putinţă, să avem grijă şi de sănătatea noastră şi de a celor din jur. Recomand masca, să nu ne îmbulzim în locuri în care este prea multă lume… Eu am ales să fac vaccinul şi am văzut clar din această experienţă cât de mult a contat şi faptul că am făcut o formă uşoară, faţă de ceilalţi care nu aveau vaccinul făcut! Concluzia mea nu e nevoie să o îmbrăţişeze nimeni. E pur şi simplu concluzia mea!”, a spus Andreea Marin la Exclusiv VIP, emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.


    A trecut prin boală  alături de iubitul ei
A trecut prin boală alături de iubitul ei

Vedeta tv nu a suferit singură. Şi iubitul său, Adrian Brîncoveanu, a fost depistat pozitiv cu acest virus de temut. “Violeta nu a stat acasă, dar am fost amândoi în aceeaşi oală (n.r.: iubitul Andreei), ca să spun aşa. Am trecut prin boală amândoi, dar acum suntem liberi. Am avut grijă unul de celălalt! Am depăşit în paralel acest impas. Trebuie să fim puternici!”, a mai adăugat Andreea Marin.


    A stat izolată 14 zile  în vila ei din Pipera
A stat izolată 14 zile în vila ei din Pipera

Andreea Marin s-a vaccinat în urmă cu 5 luni cu Astra Zeneca şi a dezvăluit atunci că a avut reacţii adverse destul de grave. „Am făcut vaccinul şi, practic, am avut două zile de stat în pat. Două zile şi două nopţi. Am avut dureri foarte puternice în tot corpul. Fără temperatură însă, ca la o gripă foarte puternică a fost”, spunea atunci Zâna Surprizelor.

Violeta a fost bolnavă de Sărbători

Violeta, fiica Andreei şi a lui Ştefan Bănică jr., a fost prima care a făcut COVID în familie. Vedeta a povestit în luna martie despre cum s-a îmbolnăvit fiica ei de 13 ani. “Fetiţa mea a avut COVID. A fost bolnavă de Crăciun şi de Anul Nou, a stat închisă de Sărbători, a avut o formă uşoară. Noi ne-am testat de mai mute ori, nu am avut, am stat total separaţi. Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei. Noi doar îi aduceam mâncare, i-am adus şi un brăduţ. A reuşit să se descurce singură trei săptămâni, totul a fost bine, a luat virusul de afară”, a povestit atunci Andreea Marin, la Exclusiv VIP.

Citește și:

Andreea Marin: ”Violeta a avut Covid”. Vedeta s-a vaccinat cu AstraZeneca

Andreea Marin a avut coronavirus. "Fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme"

image
image
image
image
image
image
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net