Andreea Marin, apariție fabuloasă. Arată senzațional în această ținută

Ultima actualizare:

Andreea Marin anunța în urmă cu doar câteva săptămâni că a reușit performanța de a se infecta cu virusul SARS-CoV-2 pentru a doua oară, iar fanii îi transmiteau însănătoșire grabnică și cele mai bune gânduri. Iată că vedeta s-a vindecat și radiază de fericire!

Mai frumoasă ca niciodată, Andreea Marin a ieșit din izolare! ”Zâna Surprizelor”, așa cum a fost poreclită în urmă cu ani buni, pe când prezenta emisiunea „Surprize, surprize”, s-a îmbrăcat în cele mai frumoase haine și a bătut cale lungă pentru a ajunge în unul dintre cele mai frumoase orașe din țară: Oradea! Vedeta a postat un costum ivoire, format dintr-un sacou lung și pantaloni palazzo.

Citește șiAndreea Marin, victima unei escrocherii online! Și alte vedete au fost ținta reclamelor false

Reverul de satin dă un aer chiar mai elegant ținutei, iar Andreea Marin seamănă mai degrabă cu Crăiasa Zăpezilor decât cu „Zâna Surprizelor”. Și-a pus silueta în valoare cu ajutorul umerilor supradimensionați, iar întreaga ținută a fost completată de un top în aceeași nuanță, o pereche de sandale cu toc, un colier cu perle și o pereche de cercei din același set. Bineînțeles, Andreea Marin nu putea să renunțe la nuanța de ruj care o caracterizează, roșul, și la linia de tuș!

Nu rata nici: Andreea Marin, față în față cu Ilinca Vandici! „Nu vreau să lupt cu armele dezgustătoare ale unora”

Andreea Marin, pasiuni neștiute

Mai mult, vedeta a povestit pe rețelele de socializare că motivul pentru care se află în Oradea are legătură cu porumbeii, o specie foarte inteligentă și căutată de păsări, mai ales de către columbofili, care s-au adunat în țara noastră pentru a participa la Olimpiada Porumbeilor Voiajori. În acest sens, prezentatoarea TV a decis să expună câteva detalii despre evenimentul pe care l-a prezentat.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Oradea, unde mă aflu acum, este astăzi capitala mondială a columbofiliei, găzduind evenimentul anului, Olimpiada Porumbeilor Voiajori, la nivel mondial, olimpiada a ajuns la ediția cu numărul 37.

Istoria modernă a porumbeilor voiajori își are originile în Belgia, unde reproducerea acestor pasări nobile era pasiunea și misiunea asumată de comercianții din Verviers, în jurul anului 1870.

În 1937, la Bruxelles, era înființată Federația Colombofilă Internațională, iar un an mai târziu, avea loc prima expoziție internațională, la care au participat 10 națiuni.

Mulțumesc, Uniunea Națională a Columbofililor din România - Columba, care împlinește 85 de ani de existență, pentru organizarea acestui eveniment de marcă la nivel mondial la Oradea! Ceremonia de deschidere are loc în această dimineață la Sala Polivalentă, care găzduiește și Expoziția Porumbeilor Olimpici, iar diseară, în Piața Unirii de aici, are loc premierea olimpică, pe care o aștept cu inima deschisă”, a scris ea, pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net