Andreea Marin, față în față cu Ilinca Vandici! „Nu vreau să lupt cu armele dezgustătoare ale unora”

Ultima actualizare:

Andreea Marin și Ilinca Vandici au stat față în față și au purtat una dintre cele mai interesante conversații din această vară toridă. În timpul discuției, fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” a oferit câteva sfaturi prețioase de viață, care au uluit-o pe colega sa de discuție.

Andreea Marin, sfaturi de viață pentru Ilinca Vandici!
Andreea Marin, sfaturi de viață pentru Ilinca Vandici!

Momentul intrigant s-a petrecut în timpul primului episod al podcastului „Te Ascult cu Ilinca Vandici”, lansat de curând de îndrăgita vedetă. Înainte să-i ofere câteva sfaturi prețioase de viață, Andreea Marin a vorbit despre faptul că nu mai este deranjată de cuvintele urâte și jignirile oamenilor din spațiul online.

Citește și: Andreea Marin, Ana Maria Brânză și Irina Margareta Nistor, lecție de stil și rafinament!

„Eu sunt un om puternic. Pe mine nu mă destabilizează trei ametiți care își propun ei să facă bullying. Am trecut prin atâtea răutăți în cei 30 de ani de când sunt în ochii lumii, încât pe mine nu mă va destabiliza vorba unuia sau altuia.

S-au spus atâtea minciuni despre mine. Dacă aș fi fost să pun suflet despre fiecare astfel de vorbă, n-aș mai fi construit nimic”, a precizat cunoscuta vedetă TV.

Vezi și: Andreea Marin dorește revenirea la «Surprize, Surprize»! Condiția impusă de divă 

Andreea Marin: „Pe mine nu mă destabilizează trei ametiți”. Ce sfat de viață a impresionat-o pe Ilinca Vandici

Andreea Marin, sfaturi de viață în podcastul Ilincăi Vandici! Foto: Instagram/Andreea Marin
Andreea Marin, sfaturi de viață în podcastul Ilincăi Vandici! Foto: Instagram/Andreea Marin

Totodată, Andreea Marin a dezvăluit că nu este de acord să lupte cu „armele dezgustătoare” ale unora. „Îmi fac dreptate folosindu-mă de o armă curată, de justiție. Dacă fac un lucru, îl fac pe calea cea dreaptă. (...)Am drepturi. Unii au murit pentru ca acele legi să existe”, a explicat vedeta.

Citește și: Andreea Marin, poză rară cu fiul lui Ștefan Bănică! Ce gest a făcut «Zâna» pentru Radu 

Totodată, Andreea Marin a transmis că, atunci când ești atacat din toate părțile, „cel mai bun răspuns pe care-l poți da este o nouă realizare.”

„Când tu îți duci efortul înspre a construi îi lași pe ceilalți să latre pe marginea drumului și tu îți vezi de munca ta. Până la urmă, oamenii cu capul pe umeri, căci doar părerea lor te interesează, vor vedea ce fel de om ești”, a declarat fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprzie”.

Andreea Marin, sfaturi prețioase de viață. Ilinca Vandici: „Uite o nouă lecție inspirațională și-ți mulțumesc”

În timpul conversației din podcastul „Te Ascult cu Ilinca Vandici”, Andreea Marin a explicat că această filosofie de a merge mai departe i-a fost oferită de tatăl ei și de alți oameni dragi.

„Aceasta e calea pe care am găsit-o de cuviință în viață, influențată și de tatăl meu, pentru că mama a devenit înger când aveam doar 9 ani și poate n-am ajuns în discuții de care a-și fi avut atâta nevoie ca fata. (...)Cu tata am avut șansa asta, dar și cu alți oameni dragi pe care i-am întâlnit în viață.

Poate te interesează: Andreea Marin, apariție electrizantă! Vedeta a călătorit „departe de lumea dezlănțuită”

„Oamenii aceștia m-au dus pe calea asta a binelui. Și mi-au zis: luptă pentru ceea știi că e just. Nu te da deoparte din calea unui vis pe care îl ai pentru că alții nu vor să-l împlinești. Întrebarea e: 'E justă calea? Tu vrei să-l împlinești?'

E foarte important să avem acest bun simț, această așezare, smerenie. Să nu ne închipuim că le știm pe toate. Că deja putem da lecții altora”, a relatat Andreea Marin.

Andreea Marin, cel mai frumos mesaj! La ce se gândește când pune capul pe pernă?

Andreea Marin, sfaturi de viață. Foto: Instagram
Andreea Marin, sfaturi de viață. Foto: Instagram

„Eu în fiecare zi învăț ceva. Eu când pun capul pe pernă seară mă întreb: 'De ce am trăit această zi? Care a fost rostul acestei zile în viața mea?' Eu vreau ca fiecare zi să aibă sens!

De ce am trăit asta? De ce am atras asta? Ce am eu de învățat din asta? Caut, de fapt, să transform în ceva pozitiv chiar și negativul care trece prin viață. Dacă vrei să te plângi, poți să faci asta, dar ce ai de câștigat”, a explicat îndrăgita vedetă.

În timpul conversației, Ilinca Vandici s-a arătat impresionată de colega ei din platou. „Uite o nouă lecție inspirațională din partea ta și-ți mulțumesc pentru asta”, a precizat realizatoarea podcastului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net