Andreea Marin, Ana Maria Brânză și Irina Margareta Nistor, lecție de stil și rafinament!

Ultima actualizare:

De curând a avut loc mult așteptatul eveniment dedicat doamnelor și domnișoarelor: Premiile femeia anului, care s-a ținut într-un cadru deosebit. La această întâlnire au fost premiate femei performante și implicate în societate, nume sonore din România precum sportiva Ana Maria Brânză și criticul de film Irina Margareta Nistor.

Irina Margareta Nistor, Andreea Marin și Ana Maria Brânză au fost în centrul atenției
Irina Margareta Nistor, Andreea Marin și Ana Maria Brânză au fost în centrul atenției

Andreea Marin, o apariție impresionantă pe scenă, la Premiile Femeia Anului!

Gazda acestui eveniment a fost nimeni alta decât Andreea Marin, cea care a captat toate privirile imediat cum a urcat pe scenă. Vedeta a ținut, pe tot parcursul galei, să sublinieze importanța susținerii femeilor în societate.

Andreea Marin a ales să poarte o rochie albă, peste genunchi, accesorizată cu o pereche de pantofi argintii. Diva a fost discret machiată și coafată, fiind de o eleganță aparte. Vizibil emoționată, aceasta a oferit premii femeilor care au contribuit, cu adevărat, la schimbarea în bine a societății și a ascultat, de fiecare dată, cu atenție, discursurile câștigătorilor.

Ana Maria Brânză, modestă și fermecătoare!

Printre numele ce au fost invitate pe scenă s-a auzit și cel al Ana Mariei Brânză, ce a fost desemnată învingătoare la categoria ‘’Sport’’. Aceasta a câștigat, de-a lungul carierei sale, 14 turnee la Cupa Mondială, fiind declarată cea mai bună spadasină din lume în multe sezoane.

Recomandăm și: Motiv de bucurie pentru elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat! Ce sumă de bani vor primi (

Odată ajunsă pe scenă, sportiva a impresionat publicul cu eleganța și rafinamentul său, emoționând audiența cu discursul de mulțumire. Ana Maria Brânză a purtat o rochie neagră, o pereche de pantofi închiși la culoare, ținuta fiind accesorizată cu un ceas extrem de finuț. Sportiva a fost aranjată atent și a impresionat prin bunul gust.

Click! a fost prezent la Gală și a discutat cu îndrăgita sportivă, imediat după ce a primit premiul. „Mulțumesc pentru această gală extraordinară și pentru faptul că s-a reușit să se strângă în aceeași sală atâtea femei deosebite. Este o onoare pentru fiecare în parte să ne aflăm aici să ne cunoaștem și să creem o rețea de femei puternice, determinate, care, așa cum a spus și Andreea Marin la începutul discursului său, pot să munte munții din loc''.

Întrebată dacă a dus lipsa evenimentelor de acest gen, sportiva nu a stat pe gânduri și a declarat că abia aștepta ca totul să revină la normal.

Cred că tuturor ne era dor de această normalitate și ma bucur că acum putem să împărtășim emoția mai departe de ecranul monitorului'', a declarat Ana Maria.

Irina Margareta Nistor, o doamnă distinsă!

O altă premiată a Galei a fost îndrăgita Irina Margareta Nistor, care a fost premiată la ‘’Artă și cultură’’. Criticul de film s-a bucurat foarte tare pentru premiu, în special pentru că acesta a fost oferit de compozitorul Eugen Doga, cei doi fiind aplaudați minute în șir de public. Irina Margareta Nistor a ales să poarte o rochie lejeră, colorată, dar elegantă și potrivită acestei gale.

Mă simt ciudat în sensul că era concurența așa mare și m-am bucurat că am ajuns să aflu cine erau celelalte două, o să ia una dintre ele, iar eu pot să plec acasă foarte repede. Le știu foarte bine pe cele doamne extraordinare. Chiar vreau să trag o fugă la spectacolele Feliciei Filip (nominalizată la aceeași categorie). Mi-am dorit să iau acest premiu și mulțumesc domnului Mustafa Oz și organizatorilor'', a declarat Irina Margareta Nistor, pentru Click!.

În cadrul evenimentului, Andreea Marin a premiat și alte femei implicate în societate. La categoria Educație, trofeul a fost câștigat de Andreea Paul, cadru didactic universitar la ASE.

Câștigătoarea trofeului la categoria Sănătate a fost doctorul Diana Ionescu, directoarea medicală a Spitalului de Copii Victor Gomoiu. Categoria Responsabilitate Socială a fost câștigată de Magda Coman, fondatoarea asociație pentru persoanele cu dizabilități, ,,Open Your Heart”

Premii speciale au fost obținute de Narcisa Lecuşanu, una dintre cele mai valoroase jucătoare din istoria handbalului românesc, Andreea Furtună - manager proiecte tineret si voluntariat în cadrul Societății Naționale de Cruce Roșie din Romania , Georgeta Bucur - președinte al Asociației ,,Down Plus” București, implicată în susținerea persoanelor cu sindrom Down și profesoara de chimie de la ICHB Chiru Lina - primul profesor din România care a primit prestigiosul premiu de excelență pentru profesori din învățământul preuniversitar acordat anual de universitatea University of Rochester.

Premiile Femeia Anului a fost organizat de Asociația pentru Dialog și Valori Universale în parteneriat cu Fundația Prețuiește Viața și Lumina Instituții de Învățământ. Președintele Asociației, Mustafa Oz, ne-a declarat că este o onoare să poată organiza un astfel de eveniment și să aibă alături atâtea femei valoroase și apreciate.

Citește și: Organizatorii BRIT Awards introduc categorii neutre din perspectiva genului în ediţia din 2022

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net