Cuvintele impresionante pe care fiica Andreei Marin le-a rostit la vârsta de doi ani

Andreea Marin a făcut dezvăluiri emoționante din copilăria fiicei sale, Violeta, care la vârsta de doi ani și-a încurajat mama într-un mod neașteptat. Andreea îi plimba cu sania pe Violeta și pe frățiorul mai mic al acesteia, iar într-un moment în care nu a mai putut pentru că erau destul de grei, vedeta le-a spus că trebuie să se dea jos.

Andreea Marin și Violeta
Andreea Marin și Violeta

Pentru că Andreea a tot repetat în cei doi ani de viață ai fetiței sale că nu există nu se poate, Violeta a venit cu o replică neașteptată atunci când mama sa a vrut să renunțe.

,,O plimbam cu săniuța pe fiica mea, era împreună cu frățiorul ei. Eram într-un parc și sincer erau grei, iar după ce am făcut o tură de parc am zis «Gata, hai, jos acum, la bulgări cu voi. Nu mai pot, pur și simplu». La care fiica mea care avea doi anișori îmi spune stâlcit «Mami, nu există nu se poate».

Citește și: Andreea Marin, super provocatoare, cu un decolteu destul de adânc 

Deci un copil de doi ani a reușit să surprindă și să folosească acolo unde trebuie această expresie, exact cu semnificația ei concretă", a spus Andreea Marin în podcast-ul Ancăi Ghinea.

Mai mult decât atât, Andreea Marin a spus că la rândul ei a învățat să folosească această expresie datorită tatălui său. Vedeta crede că de multe ori bărbatul folosea aceste cuvinte să se încurajeze pe el, nu neapărat pentru ea.

Andreea a primit și o explicație de la tatăl său, iar ulterior aceste cuvinte au devenit pentru ea un stil de viață.

Vezi și: Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit din cauza coronavirusului 

,,El îmi explicase că nu există nu se poate, există doar nu vrei destul de mult, nu pui destulă imaginație la bătaie, nu te implici suficient de mult. Găsește o cale, poate nu e calea pe care ai gândit-o inițial, poate trebuie să mergi altfel prin labirintul vieții", a mai declarat aceasta.

Andreea Marin a lansat o carte

Andreea Marin a lansat și o carte care are drept titlu această expresie. În această carte, se regăsește atât povestea de viață a vedetei, cât și a altor oameni. Proiectul editorial a pornit de la seria de interviuri cu același nume realizate de aceasta în ultimii doi ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net