Andreea Marin, super provocatoare, cu un decolteu destul de adânc. Zâna e zână până la capăt!

Andreea Marin are 47 de ani și o energie debordantă!. Prezentatoarea s-a vindecat, după ce se infectase pentru a doua oară cu virusul SARS-CoV-2, iar pentru a se bucura cum se cuvine a decis să plece într-o vacanță. 

Andreea Marin i-a surprins pe fani cu o poză îndrăzneață
Andreea Marin i-a surprins pe fani cu o poză îndrăzneață

Andreea Marin se află în vacanță, în Italia. CUm ține foarte mult la legătura pe care o are cu admiratorii săi, Andreea Marin este activă pe rețelele de socializare chiar și în timpul liber. Distribuie imagini fanilor, răspunde întrebărilor și mulțumește tuturor pentru atenția pe care i-o acordă. 

De data aceasta, Andreea a atras atenția internauților cu un decolteu amețitor și cu un colier superb, din perle. Vedeta și-a strâns părul și a ales să poarte un machiaj lejer, din care nu a lipsit totuși, un ruj aprin care i-a scos perfec în evidență tenul ca de porțelan. 

Ritualul de îngrijire pe care Andreea Marin îl respectă cu sfințenie 

Într-un interviu pe care ni l-a acordat primăvara aceasta, Andreea Marin ne-a dezvăluit care este ritualul de frumusețe de la care nu se abate niciodată. Astfel, Andreea susține că nu uită niciodată să se demachieze înainte de culcare. De altfel, vedeta sublina atunci cât de importantă este hidratarea suficientă pentru un ten sănătos și curat. 

«Da, unul foarte simplu. Acela de a-mi demachia fața seara, pentru a dormi bine și pentru ca pielea noastră, care este supusă atâtor cazne, să aibă șansa de a se regenera, măcar în timpul somnului.

Hidratarea mai este extrem de importantă, deoarece avem nevoie și de așa ceva. Trăim într-o lume în care poluarea este la ordinea zilei, așa că avem nevoie să hrănim tenul, măcar peste noapte», a fost răspunsul Andreei Marin, atunci când am întrebat-o dacă are un ritual de frumusețe pe care îl respectă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net