Andreea Marin, infectată cu COVID-19! Cum se simte vedeta și cât mai are de stat în carantină

Andreea Marin a făcut un anunț complet neașteptat și care i-a pus pe jar pe fanii vedetei. Aceasta a este infectată, pentru a doua oară, cu COVID-19.

Vedeta se află la a doua aventură cu acest virus. Pentru context, în luna septembrie, Andreea Marin a anunțat că s-a infectat cu COVID-19, dar a fost o formă ușoară, deoarece era vaccinată. 

Cum se simte Andreea Marin

De data aceasta, fosta soție a cântărețului Ștefan Bănică a anunțat, pe rețelele de socializare, că s-a reinfectat cu virusul COVID-19. Vedeta a postat un mesaj în care vorbește despre felul în care se simtă și cât mai are de stat în carantină. 

Citește și: Andreea Marin, victima unei escrocherii online! Și alte vedete au fost ținta reclamelor false

Vedeta a anunțat că se află la ultima zi de carantină, dar nu a vrut să anunțe pe nimeni, deoarece nu a vrut să-i îngrijoreze pe cei dragi sau pe fanii acesteia. 

Cât despre felul în care s-a simțit, Andreea Marin a amintit că a avut o formă ușoară și de această dată, mai ales că este vaccinată împotriva virusului. Ba chiar mai mult, aceasta a încercat și să gătească supa pe care mama ei o făcea în copilărie, amintindu-și de perioada în care era un „copil bolnăvior”, așa cum a declarat vedeta.

Află informații și despre: Andreea Marin, față în față cu Ilinca Vandici! „Nu vreau să lupt cu armele dezgustătoare ale unora”

„Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid – nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior.”

Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea „Supă de pui pentru suflet” (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a fost mesajul postat de Andreea Marin pe social media.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net