Ele au avut curaj să se pozeze complet nemachiate! Le recunoști?

În era programelor de editat și a filtrelor de înfrumusețare, cele mai arătate cu degetul sunt vedetele, ale căror fotografii sunt adesea comentate și puse sub lupă. Pentru a demonstra că nu au nimic de ascuns și, mai mult decât atât, pentru a promova frumusețea naturală, mai multe vedete autohtone au decis să se lase pozate de curând fără pic de machiaj pe față. Iată cum arată!

Vedetele care au avut curaj să se pozeze complet nemachiate Foto: Colaj Click!
Vedetele care au avut curaj să se pozeze complet nemachiate Foto: Colaj Click!

Sunt urmărite de mii de oameni, le cunoaștem de la radio și TV, le vedem mereu în ipostaze „perfecte”, însă care e realitatea?

Vezi neapărat și: Trucuri de machiaj pentru zilele toride! Cum să menții un aspect fresh

Vedete care au ales să se fotografieze nemachiate

Mai multe vedete au decis recent să susțină conceptul de „frumusețe naturală” și să tragă un semnal de alarmă cu privire la impactul pe care filtrele și programele de editat îl pot avea asupra oricărei persoane.

Mirela Vaida

Deși pentru aparițiile sale la TV prezentatoarea Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, trece în fiecare zi pe la echipa de machiaj, pentru a arăta impecabil „pe sticlă”, se pare că atunci când petrece timp cu familia uită de produsele cosmetice. Recent, îndrăgita moderatoare a publicat o imagine în care apare alături de cei trei copii ai săi, iar zâmbetul acesteia este singurul care îi face fața să radieze!

Claudia Pătrășcanu

Un alt exemplu de mămică ce pare adolescentă este Claudia Pătrășcanu, care la cei 43 de ani arată de parcă ar fi proaspăt ieșită de pe băncile liceului. Se pare că nici greutățile care au venit la pachet cu divorțul de Gabi Bădălău nu i-au pus măcar vreun rid pe chip, iar aceasta se poate afișa oricând fără machiaj. Când pozează alături de cei doi băieței ai ei, Claudia pare sora mai mare, nicidecum mama!

În același stil: 10 vedete nemachiate, în izolare! Pe unele nu le recunoști nici cu buletinul în mână

Dana Nălbaru

Dana Nălbaru și-a obișnuit deja admiratorii cu preferința ei pentru un look cât mai natural, însă cu fiecare apariție reușește să își impresioneze în mod plăcut admiratorii. Artista, în vârstă de 45 de ani, publică adesea imagini în care apare complet nemachiată, mândrindu-se chiar și cu cele câteva riduri de expresie, care îi oferă un aer Hollywoodian. Acest lucru a fost observat și de către internauți, care au comparat-o recent cu celebra actriță Michelle Pfeiffer. 

Andreea Marin

Nici Andreei Marin nu îi stă deloc rău cu aerul de „abia trezită din somn”. Recent, diva a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care apare fără machiaj, cu părul necoafat și într-o ținută extrem de lejeră, aceasta fiind o ipostază cu totul nouă pentru admiratorii prezentatoarei, care apare mereu „țiplă”. La cei 47 de ani ai săi, Andreea Marin se mândrește cu un ten curat și fresh, fără imperfecțiuni vizibile.

Gina Pistol

Gina Pistol (41) nu face notă discordată, numărându-se printre vedetele care reușesc să facă furori și fără prea mult machiaj. Recent, o fotografie în care prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” apare nemachiată, așa cum o văd Smiley și fetița lor în fiecare dimineață, a reușit să stârnească admirație și multe comentarii laudative din partea urmăritorilor săi. 

Diana Dumitrescu

La rândul ei, actrița Diana Dumitrescu (38) nu doar că s-a pozat complet nemachiată, însă a ținut să completeze descrierea imaginii și cu un mesaj puternic. „Fără machiaj. Fără filtre. Fără ojă pe unghii. Păr curat. O pauză pentru sufletul meu, ca să-mi reamintesc mie cine sunt cu adevărat și să-mi găsesc încrederea care e în interiorul meu, fără lucruri artificiale. Merit să fiu iubită chiar și așa.”, spunea Diana în rândurile scrise, iar cuvintele sale au avut ecou!

Ioana Ginghină

Ioana Ginghină se numără și ea printre vedetele care sunt sigure pe sine și nu au nevoie  de validare din partea celor din jur la capitolul „frumusețe”. Tot de curând, actrița în vârstă de 44 de ani a publicat în mediul online o fotografie ce o înfățișează complet naturală, fără machiaj și fără filtre. Inițiativa ei a fost admirată, Ioana demonstrând de fiecare dată că își poartă cu mândrie vârsta, fără să apeleze la intervenții de natură estetică sau la programe care să îi schimbe trăsăturile.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a îmbrățișat, la rândul ei, ideea de naturalețe în cadrul unei postări în mediul online, deși se vehiculează că soția lui Cristi Borcea ar fi trecut de câteva ori pragul medicului estetician. Cu toate acestea, Valentina a publicat de curând un mesaj extrem de „sănătos”, care s-a axat în mod special pe influența negativă pe care o pot avea filtrele și programele de editat asupra psihicului unei persoane.

„Realitatea, însă, este că filtrele, Photoshop-ul sau aplicațiile care ne fac să arătăm perfect NU ne fac bine, studiile indicând o stimă de sine scăzută și implicit o reacție negativă față de noi înșine.”, a explicat ea, susținând totodată că machiajul ar trebui doar să pună în valoare trăsăturile fiecărei persoane, nu să le transforme complet. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net