Mirela Vaida, cum nu o vezi la TV: complet nemachiată, alături de cei trei copii: «Sunt cea mai iubită»

Ultima actualizare:

Mirela Vaida a împărtășit fanilor pe Instagram imagini superbe alături de cei trei copii ai ei, iar cu această ocazie, fanii au văzut-o pe prezentatoare, așa cum ea nu a mai apărut niciodată în fața publicului. 

mirela vaida gravida jpeg

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, iar emisiunea Acces Direct continuă să fie în topul audiențelor. Mirela Vaida a adunat și comunitate fidelă de fani datorită activității sale pe social-media, atât pe YouTube cât și pe Instagram, unde împărtășește urmăritorilor rețete delicioase sau momente frumoase din viața ei. 

Prezentatoarea TV a publicat recent pe rețelele de socializare, imagini de-a dreptul înduioșătoare cu cei trei copii ai ei, Carla, Vladimir și Tudor. 

Fotografiile înfățișează cadourile primite de prezentatoare de la copiii ei cu ocazia zilei de 8 Martie, cunoscută și ca Ziua Mamei, pe plaiurile mioritice. 

Un alt aspect care i-a surprins pe fani a fost acela că Mirela Vaida s-a înfățișat în pozele de pe Instagram complet nemachiată, o ipostază pe care vedeta nu a abordat-o aproape niciodată. Fără machiaj, fond de ten sau ruj roșu, prezentatoarea arată complet diferit, însă aspectul natural o prinde de minune, iar fanii i-au apreciat autenticitatea. 

Prezentatoarea de la Acces Direct radia de fericire alături de copiii ei și a a transmis un mesaj emoționant către toate mămicile din lume. 

"Sunt cea mai iubita "mami" de pe Pamant!! La multi ani, mamici iubite!!"

Mirela Vaida dezvăluie cum se menține în formă

Mirela Vaida a dezvăluit și cum a reușit să revină la o siluetă armonioasă după cele trei nașteri. Vedeta a mărturisit că deși nu este adepta unui regim strict, ea practică mult sport, iar orele de la sala de fitness sunt nelipsite din programul ei. 

MIrela Vaida a reușit să se afirme ca o gază foarte potrivită pentru show-ul Acces Direct, asta după ce ani de zile Simona Gherghe s-a aflat la cârma emisiuni. 

Schimbarea a luat publicul prin surprindere, însă stilul foarte onest al Mirelei Vaida a fost imediat remarcat așa că emisiunea a continuat să țină în suspans audiența. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net