Poze rare cu soțul Mirelei Vaida. Cum a fost surprins acesta, în timp ce soția lui era la emisiune

23 ianuarie 2022

Soțul prezentatoarei TV Mirela Vaida, Alexandru Vaida, a fost fotografiat pe stradă de către fotoreporterii Click! și, așa cum ne-am așteptat, partenerul vedetei este un real ajutor pentru aceasta. Iată în ce ipostază l-am surprins!

image

Deși lui personal nu îi prea plac luminile reflectoarelor, soțul Mirelei Vaida fiind o prezență discretă, acesta nu se dă în lături de la a-și ajuta partenera cu treburile cotidiene, pentru ca aceasta să poată fi prezentă zilnic pe platourile de filmare și să „strălucească” pe TV.

Poze rare cu soțul Mirelei Vaida

image
Rare sunt imaginile în care apare soțul Mirelei Vaida Foto: Arhivă personală

Mirela și Alexandru Vaida sunt căsătoriți din 2009, iar de atunci se pare că cei doi se completează perfect unul pe celălalt, fiindu-și și sprijin, la nevoie. Paparazzi Click! l-au surprins pe partenerul vedetei de la Antena în timp ce terminase de făcut câteva cumpărături, având mai multe plase și sacoșe în mână.

Acesta era îmbrăcat lejer, ca pentru o zi normală la cumpărături, iar shopping-ul se pare că nu e singura activitate pe care Alexandru Vaida o mai ia, din când în când, de pe capul soției, care are zilnic emisiune TV. Alături de el, fotoreporterii Click! l-au surprins și pe unul dintre băiețeii cuplului, soțul Mirelei făcând, astfel, și pe „super nanny” oricând este nevoie.

Alexandru Vaida stă departe de lumea showbiz-ului, în ciuda faptului că este căsătorit cu prezentatoarea TV Mirela Vaida, lăsându-i ei toată „atenția”. Acesta este director comercial la o companie cunoscută. Rare sunt pozele de familie în care soțul Mirelei Vaida să apară, însă atunci când vedeta de la „Acces Direct” mai publică una la ceva vreme pe rețelele de socializare, imaginile sunt extrem de apreciate de admiratorii Mirelei.

stanga
dreapta
IMG 9387 JPG
IMG 9392 JPG
IMG 9389 JPG
IMG 9399 JPG
IMG 9405 JPG

Pentru că alături de soțul ei nu apare mai niciodată, prezentatoarea „compensează” prin publicarea de fotografii cu cei trei copii ai cuplului. Cei doi soți au împreună o fetiță, pe Carla, și doi băieți – Vladimir și Tudor.

Soțul Mirelei Vaida nu dorește să fie persoană publică

Mirela Vaida povestea în urmă cu ceva vreme că îi respectă decizia soțului ei de a nu fi persoană publică, explicând că el are o tipologie mai retrasă, căreia nu îi place să iasă în evidență. Datorită meseriei sale, Alexandru Vaida călătorește prin țară destul de des, însă îi place ceea ce face.

El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta.

Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, dezvăluia Mirela pentru revista Viva.

Prezentatoarea TV este foarte prezentă în mediul online şi la evenimentele modene, unde merge de cele mai multe ori neînsoţită de partenerul ei. Deși au o relație de ani buni, nu mulți sunt cei care îl cunosc pe soțul artistei, având în vedere că acesta nu apare pe micile ecrane sau în cadrul evenimentelor. Însă, în cazul lor, opusele se atrag cu siguranță!

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png