Atmosferă de Crăciun în casa vedetelor! Cum și-au împodibit bradul Andreea Esca, Laura Cosoi sau Lili Sandu

Ultima actualizare:

    Cel mai cool tătic din  showbizz, Dan Cruceru,  împreună cu familia
Cel mai cool tătic din showbizz, Dan Cruceru, împreună cu familia

Pentru Oana Roman acest Crăciun e magic. De când s-a împăcat cu Marius Elisei şi formează din nou o familie, se vede fericirea pe chipul ei! Au realizat un shooting memorabil de Crăciun, iar Oana a postat acest mesaj care a însoţit fotografiile superbe: “Pentru noi Crăciunul a început! Am vrut să avem cele mai frumoase amintiri şi am făcut o super şedinţă foto… Eu nu mă mai satur de pozele astea şi de vibe-ul atât de bun pe care îl au! Probabil cele mai frumoase poze din viaţa noastră!”, a mărturisit Oana Roman pe social media.

  • Adela Popescu s-a emoţionat atunci când a postat o poză cu bradul, iar unul dintre băieţii ei aşeza steaua din vârf. Prezentatoarea Pro TV a avut şi un mesaj pentru soţul ei, Radu Vâlcan, aşa cum ne-a obişnuit: “Scumpe, tu stai liniştit acolo şi cumpără perlele care trebuie, că mie are cine să îmi pună steaua în vârf!”.
  • Mirela Vaida este extrem de încântată de faptul că a ieşit la colindat cu cei trei copii ai ei! De fapt, prezentatoarea de la Acces Direct, a realizat un colaj de colinde şi a filmat şi un videoclip în care apare alături de frumoasa ei fiică, Carla. De alt­­fel, chiar în ziua de Moş Nicolae, Mirela Vaida şi-a dus cei 3 copii în platoul Acces Direct şi a colindat împreună cu Carla, Vladimir şi Tudor. Vedeta are nişte copii extrem de frumoşi şi de talentaţi.
  • Claudia Neghină se bucură din plin de viaţa de mămică şi este nedespărţită de fetiţa ei de 7 luni, Sofia, alături de care a făcut o şedinţă foto de Sărbători memorabilă. „Eşti cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat până acum, eşti minunea şi bucuria mea, te iubesc mai mult decât aş putea să exprim în cuvinte!”, este mesajul care  însoţeşte  pozele de Sărbători cu micuţa Sofia.
  • Nici mămica Laura Cosoi nu se dezice. Vedeta îşi întreţine silueta făcând mişcări de yoga chiar lângă bradul de Crăciun.
  • Prezentatoarea Ştirilor Pro TV, Andreea Esca, le-a arătat internauţilor bradul pe care l-a făcut în redacţia revistei pe care o conduce, Alist Magazine.
  • Frumoasa artistă Ianna a realizat un shooting de Crăciun îmbrăcată în ton cu sărbătoarea naşterii pruncului Iisus. Talentata soprană a lansat şi o piesă specială în preajma Sărbătorilor de iarnă, “Iubesc Crăciunul”. “«Iubesc Crăciunul» nu e doar un cântec de Crăciun, este o declaraţie de dragoste, un imn închinat Crăciunului! Nici grijile de azi, nici  incertitudinea de mâine nu o să-mi fure bucuria Crăciunului!”, spune Ianna, care a realizat un shooting lângă brad în ţinute semnate de designerul Clara Rotescu.
  • Lili Sandu are cu ce să se mândrească! Vedeta s-a pozat toată numai un zâmbet lângă fiul ei, Thomas Jay, în spiritul Crăciunului, micuţul fiind şi el foarte carismatic.
  • Familia celui mai cool tătic din showbiz, Dan Cruceru, a realizat cele mai tari poze de Crăciun. Au un motiv în plus de sărbătoare, mezinul Dan Christian tocmai ce a împlinit 3 ani!
  • Monica Davidescu a îmbrăcat şi ea hainele de sărbătoare, o rochie semnată de Luisa Willems. Actriţa le citeşte copiilor poveşti de la Editura Litera, un proiect care merge foarte bine.
  • Nici când vine vorba de Sărbători, celebrul Dorian Popa nu se sfieşte să îşi arate muşchii. Se pare că aşa o să îl aştepte şi pe Moş Crăciun!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net