Cine este soțul Mirelei Vaida și tatăl celor trei copii ai vedetei TV. Alexandru stă departe de lumina reflectoarelor

Soțul Mirelei Vaida apare rar în pozele vedetei  jpeg
Soțul Mirelei Vaida apare rar în pozele vedetei

Mirela Vaida este o fire deschisă și extrovertită, fiind mereu în largul ei atunci când toți ochii sunt pe ea. Am putea susține chiar că, pe cât de mondenă și prezentă în viața publică este Mirela, pe atât de retras și misterior este soțul ei, Alexandru, despre care nu se știu foarte multe, având în vedere că acesta nu este întocmai un împătimit al showbizului. Iată cine este și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida!

Deși Mirela Vaida s-a aventurat în mai multe domenii artistice, fiind actriță și cântăreață, dar și prezentatoare TV, se pare că soțul acesteia, Alexandru Vaida, își dorește să-i lase ei toată lumina reflectoarelor, acesta preferând să o privească „din umbră”. Cei doi formează un cuplu fericit, care a clădit o familie frumoasă, aceștia având împreună 3 copii, cel mai nou membru al familiei, micuțul Tudor Ștefan, venind pe lume în urmă cu doar câteva zile.

Așa au reacționat copiii Mirelei Vaida când și au cunoscut frățiorul nou născut jpeg
Mirela merge adesea neînsoțită la evenimente, însă acest lucru nu o deranjează

Cine este și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida și tatăl copiilor ei 

Mirela reușește să se împartă între carieră și viață de familie, însă primește mult ajutor și din partea soțului, care este pregătit oricând să îi ia acesteia locul, când artista este plecată de acasă cu diverse proiecte. 

În cazul celor doi se aplică perfect zicala conform căreia opusele se atrag. Prezentatoarea TV este foarte prezentă în mediul online şi la evenimentele modene, unde merge cele mai multe ori singură, neînsoţită. Partenerul său stă departe de viaţa mondenă şi se fereşte de camerele de luat vederi. Deși au o relație de ani buni, nu mulți sunt cei care îl cunosc pe soțul artistei, având în vedere că acesta nu apare pe micile ecrane sau în cadrul evenimentelor. Alexandru Vaida nu are nici conturi pe reţele de socializare şi îşi cam „dojenește” soţia că îşi pierde timpul pe Facebook sau Instagram.

image
Soțul Mirelei Vaida apare rar în pozele vedetei Foto: Arhivă personală

Mirela Boureanu Vaida, în vârstă de 37 de ani, şi Alexandru s-au căsătorit în urmă cu nouă ani de zile, iar din povestea lor de iubire au rezultat trei copii: Carla, Vladimir și micuțul Tudor. Au o relaţie frumoasă, și, chiar dacă nu sunt asemănători din toate punctele de vedere, cei do reușesc să se completeze perfect unul pe celălalt. Soțul Mirelei Vaida este director general la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. (..) Își dorește ca nici copiii să nu fie atât de expuși. 

Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, explica Mirela Vaida recent pentru revista Viva. 

276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
david webp
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
lavinia parva4 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg
FotoJet jpg