Mirela Vaida, secretul formei fizice de invidiat. Ce nu lipsește din programul vedetei

Ultima actualizare:

Admiratorii prezentatoarei TV Mirela Vaida s-au întrebat cu siguranță, de-a lungul timpului, cum reușește aceasta să se mențină în formă, având în vedere și programul încărcat.

Mirela Vaida, secretul formei fizice de invidiat Foto: Instagram
Mirela Vaida, secretul formei fizice de invidiat Foto: Instagram

De asemenea, Mirela Vaida este și mama a trei copii, trecând astfel prin trei nașteri, însă cumva a reușit mereu să revină la silueta de dinainte de sarcină.

Cum se menține Mirela Vaida în formă

Mirela Vaida, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit că nu are vreo cură miraculoasă, deși poate mulți se așeptau la varianta „mai ușoară”, ci pur și simplu face foate multă mișcare. Cei trei copii o țin, de asemenea, mereu în alertă, vedeta făcând activități și cu cei mici.

Însă programul său dispune și de ore bune de sală, imediat după ce își lasă copiii la școală și grădiniță. Mirela Vaida merge la sala de fitness în jur de o oră sau două, explicând că sportul îi dă o stare de bine, dar o și ajută să mănânce tot ce vrea fără să se „depună” niciun kilogram.

Am ajuns la sală! Programul e așa: la 7.30 ies din casă cu copiii. Eu echipată de antrenament, ei echipați de școală. Îi las la poarta școlii și eu plec spre București, 30 km, să ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump, etc.

Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug înapoi 30 km să iau copiii de la școală/grădi și să ne îndreptăm către activitățile lor extracurriculare: pian, fotbal, înot, tenis, etc! Asta se întâmplă de 3-4 ori pe săptămână!

Nu, nu e greu! Mișcarea îmi dă o stare super bună, îmi dă energie pentru toată ziua, mă face să mă simt vie”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida are un program încărcat

Deși are zile extrem de aglomerate, fiind nevoită să se împartă și între programele celor mici, care diferă, Mirela Vaida a explicat că face cumva să aibă timp și de sport, deși cea mai mare perioadă a timpului o petrece în mașină.

„3 copii cu 3 programe diferite! Asta înseamnă că îmi petrec cea mai mare parte a timpului așteptând în mașină: să îi duc și să îi iau de la grădiniță și de la școală, dar să nu vă gândiți că au același program!”, a mai spus Mirela în mediul online.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net