Mirela Vaida a început să plângă când a vorbit despre micuța "Rai", fetița ucisă de un polițist pe trecere

Accidentul tragic de joi, 13 ianuarie, a șocat o țară întreagă! Un polițist în vârstă de 27 de ani a lovit în plin două fetițe minore pe trecerea de pietoni, în București. În urma accidentului, o fetiță de 13 ani și-a pierdut viața. Mirela Vaida a abordat acest subiect cutremurător la Acces Direct și a vorbit despre minoră.

Mirela Vaida a vorbit de cazul micuței Raisa Foto: captură
Mirela Vaida a vorbit de cazul micuței Raisa Foto: captură

Vizibil emoționată, Mirela Vaida a discutat despre micuța de 13 ani, pe nume Raisa Nicoleta, pe care toată lumea o alinta Rai. Prezentatoarea TV nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii. 

Mirela Vaida le-a povestit telespectatorilor că micuța ucisă de polițist pe trecerea de pietoni era alintată de rude și de părinți cu apelativul "Rai", un nume parcă predestinat. Prezentatorea de la Acces Direct a spus că fetița a fost un copil extrem de dorit, fiind primul din familie. Mama ei a depus eforturi mari pentru a rămâne însărcinată, iar micuța Raisa Nicoleta a fost lumina ochilor ei. Ulterior, fetița a avut și un frățior, care are acum trei ani. Băiețelul se afla la grădiniță atunci când a avut loc tragedia. 

”Rai” și se pare că, din nefericire, i-a fost un nume predestinat. De ieri, Raisa Nicoleta îi veghează pe cei care au iubit-o chiar din rai. Moartea sa fulgerătoare a adus durere în sufletele a sute de români, uluiți de accidentul rutier.

Raisa și prietena ei de 11 ani au fost lovite în plin de polițistul de 27 de ani

Polițistul de 27 de ani a spulberat două minore pe zebră, Raisa, de 13 ani, și prietena ei de 11 ani. Aceasta din urmă a supraviețuit. Mama fetiței care a scăpat cu viață a făcut dezvăluiri uluitoare despre momentul accidentului.

Potrivit acesteia, după accident, copilul i-a explicat că s-au asigurat atunci când au trecut strada. Pentru că nu venea nimic, cele două au început să treacă strada ținundu-se de mânuțe. La un moment dat, fetițele au văzut că vine o mașină de poliție cu mare viteză, așa că au grăbit pasul. Conform spuselor fetiței, polițistul ar fi accelerat și mai tare, în loc să frâneze.

Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa.”, a povestit femeia la Antena 3.

Un alt detaliu care a revoltat pe toată lumea a fost că,  după ce a provocat teribilul accident, polițistul s-a dat jos din mașină și ar fi verificat cu piciorul dacă Raisa mai trăia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net