Cine e polițistul care a lovit mortal o fetiță de 13 ani! Detaliul șocant care s-a aflat despre el

Ultima actualizare:

Noi detalii șocante despre polițistul care a ucis o fetiță de 13  ani, pe o trecere de pietoni. Agentul are 27 de ani și a lucrat ca polițist începând cu anul 2017. Se pare că omul legii conducea mașina de serviciu, deși acesta avea permis de conducere eliberat în Marea Britanie!

Polițistul care a accidentat mortal o fetiță are 27 de ani
Polițistul care a accidentat mortal o fetiță are 27 de ani

 Conform regulamentului instituției, cei care conduc mașinile de serviciu sunt desemnați de către șeful de unitate.  Asta înseamnă că nu toți agenții care au permis au voie să conducă. Ei sunt sunt trecuți pe o listă la sfârșitul sau la începutul anului, de către șeful de unitate. Asta se întâmplă abia după o verificare amănunțită făcută în prealabil, ceea ce ridică multe semne de întrebare. În Marea Britanie, sunt alte reguli de circulație față de cele din România.

De asemenea, a ieșit la iveală faptul că polițistul care a spulberat două minore pe zebră, dintre care pe una accidentat-o mortal, nu era în misiune în timpul tragediei, deși așa s-a spus inițial.

Mai mult, polițistul nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, Radu Călin.

„La acest moment de administrează mijloacele de probă pentru stabilirea întregului cadru procesual și se fac cercetări cu privire la aceste aspecte”, a spus Radu Călin, potrivit antena3.ro.

Polițistul a fost pus sub control judiciar

Polițistul care a lovit mortal o fetiță de 13 ani a fost plasat sub control judiciar. Agentul este urmărit pentru ucidere din culpă. Vineri, 14 ianuarie, bărbatul a fost audiat din nou. De asemenea, ancheta în acest caz ar putea fi extinsă și cu alte acuzații.

Procurorii au stabilit că polițistul nu avea nicio misiune, deși circula prin oraș cu peste 80 de kilometri pe oră și cu semnalele luminoase pornite.

Ce spune mama fetiței care a supraviețuit accidentului

Imagine de la locul accidentului. Foto: Click!
Imagine de la locul accidentului. Foto: Click!

Mama fetiței de 11 ani care a supraviețuit accidentului provocat de polițist a declarat că cele două copile au grăbit pasul, în momentul în care au văzut mașina de poliție. Potrivit acesteia, agentul circula cu viteză, nu a frânat deloc și le-a lovit în plin pe fetițe.

„Ca orice mamă am întrebat-o în primul rând cum se simte și apoi cum s-a întâmplat. Și mi-a explicat copilul: ”Mami, ne-am asigurat de nu știu câte ori, stânga-dreapta. Nu venea nicio mașină. Am coborât pe trecerea de pietoni. Raisa se ținea de mine. Se țineau una de cealaltă, de fapt. Am ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat a văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni. 

Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa.”, a povestit femeia, pentru sursa citată mai sus.

De asemenea, după ce a provocat accidentul, bărbatul s-ar fi dat jos din mașină și ar fi verificat cu piciorul dacă fetița în care a intrat cu mașina a murit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net