VIDEO Mirela Vaida s-a pus pe slăbit: „La treabă, că nu mă mai suportă cântarul”


  Mirela Vaida s-a apucat de sport, acasă, cu antrenor personal. Vrea să dea jos 5 kg în două săptămâni
Mirela Vaida s-a apucat de sport, acasă, cu antrenor personal. Vrea să dea jos 5 kg în două săptămâni

Înainte de a fi prezentatoare la Antena 1, la “Acces Direct”, Mirela Vaida era solistă şi un om de show, angajată la Teatrul de Revistă «Constantin Tănase». Aşa că ipostaza în care o vom vedea duminică la TVR 2 nu va fi o noutate pentru ea şi pentru apropiaţii ei. Fanii însă nu au mai văzut-o cântând şi dansând, motiv pentru care s-a pregătit serios pentru revenirea ei la telviziunea la care a  debutat în urmă cu 20 de ani!

Puţini îşi mai amintesc că Mirela Vaida (39 de ani) a debutat la Televiziunea Română în urmă cu 20 de ani la emisiunea “Ploaia de stele”, prezentată pe vremea aceea de Cosmin Cernat. Atunci, solista avea doar 19 ani şi a imitat-o pe Madonna. Iată că după atâţia ani telespectatorii emisiunii “Drag de România mea” de la TVR 2, show prezentat de Paul Surugiu Fuego (44 de ani), vor avea parte duminică, 16 mai, de un spectacol ieşit din comun. Fanii acesui show vor fi surprinşi să o vadă pe Mirela Vaida într-o nouă ipostază, colorată şi glamouroasă. Va cânta şi va dansa cancan, cu picioarele-n tavan, vorba cântecului. Pentru asta însă Mirela s-a pregătit intens. Face sport acasă şi a luat cursuri de dans cu coregraful emisiunii. 


  Mirela Vaida, invitată în emisiunea “Drag de România mea”, duminică, la TVR 2, de la orele 15.00
Mirela Vaida, invitată în emisiunea “Drag de România mea”, duminică, la TVR 2, de la orele 15.00

„Gata cu binele! M-am apucat de treacă că se «îngrașă» gluma! De miercuri am început să fac sport acasă, cu copil, cățel, purcel”, a anunțat joi dimineață Mirela Vaida. Recunoaște că nu a mai trecut pe la sală dinainte de a rămâne însărcinată cu băiețelul ei, Tudor; mai exact, de vreo 3 ani. „Știți cum e să nu ai pic de rezistență? Să nu mai poți nici să fugi de aici până la poartă că îți pierzi suflul? Am premieră la teatru în două săptămâni și nu mă încap rochiile. Plus că vin după o vacanță în care am mâncaaat! Vreau să vă spun că nu mă mai suportă cântarul. Și ce face Mirela când nu se mai suportă? Păi ar trebui să nu mai mănânce așa de mult și să facă sport. Dar, cum nu are timp să meargă la sală, vine sala la ea. Așa că am chemat-o pe prietena mea, Kiki Constantinescu, antrenor personal, care trebuie să pună parul pe mine, că altfel nu merge”, a povestit prezentatoarea tv, într-un video în care arată cum a decurs ora de aerobic afară, în curte.

S-a dotat cu salteluță, cu gantere, iar alături a avut ajutoare de nădejde în fiul ei și în cățelul care nu o scăpa din ochi. De la început își avertizează prietenii virtuali să nu se aștepte la minuni, că nu o să reziste mult, dar „intenția e bună”. A făcut însă față antrenamentului, iar la final, fericită, și-a dat întâlnire cu antrenoarea peste două zile.

După ce şi-a asigurat forma fizică potrivită a trecut şi la coregrafie. “Cu Mirela ne ştim de ani buni, ea fiind o mega-profesionistă şi foarte critică cu ea însăşi. Am discutat cu ea fiecare detaliu al costumelor, coafurilor şi coregrafiei, iar rezultatul va fi unul spectaculos, veţi vedea în show. Aveam în plan şi nişte prize cu Mirela, unde băieţii din balet trebuiau să o ridice la înălţime, dar am renunţat pentru că ea tocmai îşi făcuse rapelul şi o durea braţul, iar noi nu am vrut să riscăm”, ne-a povestit coregraful Florin Mariş, care s-a ocupat ca solista şi vedeta să fie în formă pentru această experienţă. 


  Face exerciţii cu fiul pe post de greutăţi
Face exerciţii cu fiul pe post de greutăţi

Repetiţiile pentru coregrafiile cu Mirela Vaida, cât şi pentru piesele pe care le va cânta în emisiune au durat două zile, iar pentru costumele purtate a lucrat o echipă de cinci oameni timp de 2 săpătâmani.  


  Mirela Vaida, alături de coregraful Florin Mariș
Mirela Vaida, alături de coregraful Florin Mariș

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea jpg
frontB jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
constantin iacoban jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg