Dana Nălbaru, complet nemachiată. A fost comparată cu Michelle Pfeiffer!

Ultima actualizare:

După ce a primit mai multe comentarii neplăcute în urma unei imagini în care apărea complet nemachiată și nearanjată, publicată pe contul său de Instagram în urmă cu câteva zile, se pare că admiratorii Danei Nălbaru au revenit la sentimente mai bune. 

Dana Nălbaru, nemachiată pe rețelele de socializare Foto: Instagram
Dana Nălbaru, nemachiată pe rețelele de socializare Foto: Instagram

Dana Nălbaru a ales să ignore părerile cârcotașilor din mediul online și a publicat recent o nouă imagine în care apare complet nemachiată. Fosta componentă a trupei Hi-Q s-a fotografiat într-o ipostază cât mai naturală, fără să se aranjeze pentru poza în cauză. De data aceasta, secțiunea de comentarii a artistei a fost plină numai de complimente, fanii lăudându-i acestea curajul, dar și naturalețea de care dă dovadă. 

Dana Nălbaru, cât mai naturală pe rețelele de socializare

Vine primăvara, mai frumoasă anul acesta. Pentru mine, cel puțin”, a scris Dana Nălbaru în dreptul imaginii. Soției lui Dragoș Bucur i-a mai crescut părul, acest nou look potrivindu-i-se, după ce ne obișnuise ceva vreme cu frezele mai scurte. 

Dana Nălbaru publică adesea imagini în care își arată trăsăturile naturale, nefardate, însă una dintre ele, publicată zilele trecute, i-a făcut pe unii urmăritori de-ai săi să îi reproșeze vedetei că nu ar fi tocmai indicat să publice fotografii în care pare „abia trezită din somn”.

Se pare că aceștia s-au legat în special de părul vedetei, care în poza cu pricina părea nepieptănat, din punctul lor de vedere. Bineînțeles că artista a ignorat complet impertinențele și a publicat chiar o nouă imagine, pe același stil, pentru a le închide gura cârcotașilor.

Dana Nălbaru, lăudată și comparată cu Michelle Pfeiffer

Alții adoră însă postura extrem de naturală și „nefiltrată” pe care Dana Nălbaru o expune pe rețelele de socializare, într-o lume în care tot mai la modă sunt programele de editat și de „înfrumusețat”. O admiratoare i-a spus chiar Danei că seamănă cu celebra Michelle Pfeiffer. 

Cât de bine semeni cu Michelle Pfeiffer! Am observat asta cu ani în urmă”, a fost mesajul primit de Dana Nălbaru în dreptul celei mai noi fotografii în care apare nemachiată.

Michelle Pfeiffer Foto: Getty
Michelle Pfeiffer Foto: Getty

„Naturală...foarte frumoasă”, „Frumoasă ești de când te știu! Și te respect pentru că ți-ai păstrat naturalețea!”, „O femeie naturală. Să ai o primăvară frumoasă ca tine”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Dana Nălbaru în dreptul fotografiei sale.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net