FOTO Dana Nălbaru, o mamă cool și dezinvoltă! Le face toate poftele celor mici

Ultima actualizare:
Dragoș Bucur, cu toată familia lui
Dragoș Bucur, cu toată familia lui

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, ambii de 43 de ani, sunt căsătoriţi de 15 ani şi trăiesc liniştit alături de cei treii copii ai lor. Nu mai este un secret pentru nimeni că soţii au adoptat, în urmă cu 2 ani o fetiţă pe nume Roxana, care s-a integrat perfect în familie. Recent, Dana Nălabaru a fost surprinsă, la plimbare, alături de Roxana și Kadri, iar imaginile dovedesc încă o dată că este o mamă de nota zece, iar micuții se distreză întotdeauna în compania ei!

Dana Nălbaru și partenerul ei de viață, Dragoș Bucur trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 15 ani, iar în urmă cu aproximativ familia lor a devenit mai mare cu un membru.

Adopția Roxanei a adus un plus de fericire familiei Nălbaru-Bucur, iar fetița s-a integrat repede în sânul familiei. 

Dana a avut o carieră de succes în industria muzicală autohtonă, însă a decis să se retragă din lumea showbizului și să se dedice în totalitate vieții de familie și celor trei copiii pe care îi are. Decizia ei a fost criticată de unii, însă Dana a răspuns în tonul caracteristic, dezinvolt, și a subliniat că vorbele răutăcioase nu au niciun efect asupra sa sau hotărârilor pe care le ia spre binele familiei.

Dana, alături de Kadri și Roxana, la o terasă din zona Floreasca
Dana, alături de Kadri și Roxana, la o terasă din zona Floreasca

Ea a dezvăluit că nu pune preț pe prejudecățile celor din jur și că va face tot posibilul să o ajute pe Roxana să facă față tuturor provocărilor care îi vor ieși în cale. "Nu mă tem de nimic, nu mă interesează ce cred oamenii din jur. Nu sunt rasistă. Împreună cu Dragoș, o să o ajutăm să treacă peste toate problemele”, declara Dana Nălbaru, în urmă cu ceva vreme. 

Recent, Dana a fost surprinsă alături de Kadri şi Roxana la plimbare pe străzile din Bucureşti, iar imaginile vorbesc de la sine. Îmbrăcată lejer cu o cămaşă supradimensionată, o pereche de colanţi, adidaşi şi fără strop de machiaj, Dana a pornit alături de nastâmpăratul Kadri şi de Roxana la o plimbare în Floreasca.

Kadri şi Roxana au însoţit-o pe Dana la întâlnirea din oraș
Kadri şi Roxana au însoţit-o pe Dana la întâlnirea din oraș

S-au oprit la un restaurant, unde Dana s-a întâlnit cu un bărbat cu care a discutat. Chiar dacă a fost atentă la conversație, artista nu i-a scăpăt din priviri nici măcar o secundă pe cei doi copii.

Au afişat cele mai amuzante grimase pentru un selfie
Au afişat cele mai amuzante grimase pentru un selfie

Mai mult decât atât, la un moment dat a făcut un selfie cu ei, în care toți au expus  cele mai amuzante grimase posibile, semn că solista nu se teme să dea în mintea copiilor pentru a le face pe plac celor mici.

Dragoş Bucur munceşte cot la cot cu fiica sa cea mare, Sofia
Dragoş Bucur munceşte cot la cot cu fiica sa cea mare, Sofia

Kadri a atras atenția și prin năzbâtiile pe care le-a făcut, însă Dana a apelat la cuvintele potrivite și a reușit să îl liniștească pe băiatul plictisit de masa la restaurant. 

Sofia a moștenit pasiunea pentru cinematografie de la tatăl ei, Dragoș Bucur 

Activitățile familiale sunt împărțite în mod egal în familia Nălbaru-Bucur. Dacă Dana a petrecut timp cu juniorii familiei, Dragoș a vizitat studio-ul de filmări alături fiica sa, pasionată de cinematografie, și nu a ratat ocazia de a încărca un instantaneu tată-fiică, care a fost apreciat de peste 3.000 de persoane. 


    Dragoș Bucur, cu toată familia luiFoto Arhivă personală
Dragoș Bucur, cu toată familia luiFoto Arhivă personală

Sofia, în vârstă de 14 ani a moștenit talentul de la tatăl ei. Îndrăgitul actor şi prezentator tv a început, încă din septembrie 2019, filmările la o peliculă care va fi realizată după un basm scris de el şi de fiica lui, Sofia, intitulat ”Delta neagră”. Mai mult, fata de 14 ani va şi juca în film alături de tatăl ei.

Citeşte şi 

EXCLUSIV Dragoș Bucur, coleg de serviciu cu fiica de 13 ani. Sofia i-a uimit pe toți cu ideile ei

Dana Nălbaru, dezvăluiri despre fetița adoptată: «Nu mă interesează ce cred oamenii din jur»

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net