Cum arată Ioana Ginghină fără filtre și machiaj? N-ai văzut-o niciodată așa!

Ioana Ginghină și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram cu o imagine, fără filtre, în care apare complet nemachiată. Actrița de 44 de ani a demonstrat fanilor că preferă frumusețea naturală și că nu a apelat la intervențiile estetice. 

Cum arată Ioana Ginghină fără filtre și machiaj? N-ai văzut-o niciodată așa
Cum arată Ioana Ginghină fără filtre și machiaj? N-ai văzut-o niciodată așa

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România și o vedetă foarte activă pe social-media, unde împărtășește urmăritorilor ei fiecare moment important. 

Recent, Ioana Ginghină a postat pe Instagram, la secțiunea Story, o fotografie, ce o înfățișează complet naturală, fără machiaj și, mai ales, fără filtre. Ioana Ginghină demonstrează astfel că alege să înainteze în vârstă cu grație, într-o lume în care este la modă modificarea trăsăturilor prin intermediul intervențiilor estetice sau al filtrelor. 

Citește și Ioana Ginghină, într-o rochie de Oscar. Actrița este reinventată și arată spectaculos așa

Cu un maieu simplu cu bretele și chipul radios, Ioana Ginghină a pozat relaxată, în lumină naturală, arătându-și chipul, fără machiajul profesionist aplicat în studiourile de televiziune, sau pe platourile de filmare. 

Ioana Ginghină fără machiaj
Ioana Ginghină fără machiaj

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă

Ioana Ginghină este o actriță cu foarte mult lipici la public, mai ales după ce a jucat într-o serie de telenovele de succes, printre care se numără, Inimă de Țigan, Regina, Numai Iubirea sau Lacrimi de Iubire. 

În ceea ce privește viața personală, Ioana Ginghină a avut un mariaj de 12 ani cu actorul Alexandru Papadopol, între 2007 și 2019. Cei doi au avut împreună o fiică, pe nume Ruxandra. 

Ioana Ginghină a început apoi o relație cu Cristi Pitulice și la scurt timp a fost cerută în căsătorie. Actrița a acceptat cu entuziasm propunerea de a-și împărtăși restul vieții cu Cristi și a anunțat recent că anul acesta vor face și nunta. 

Fiica Ioanei Ginghină din mariajul cu Papadopol, Ruxandra, este fericită că mama ei a găsit pe cineva, care să-i fie alături la bine și la greu. Într-un interviu recent, Ioana Ginghină a declarat că fiica ei se înțelege foarte bine cu actualul logodnic. 

Citește și Cum se pregătește Ioana Ginghină de nunta cu Cristi Pitulice. Ce spune fiica ei despre noul mariaj

Rux s-a bucurat mult pentru noi. Este așa de fericită în formula asta, încât oficializarea relației nu poate decât să o facă fericită.”, a mai adăugat Ioana Ginghină.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg