Ioana Ginghină, într-o rochie de Oscar. Actrița este reinventată și arată spectaculos așa

Ultima actualizare:

Ioana Ginghină pare că a găsit elixirul tinereții, căci arată, la 44 de ani, mai bine decât la 30, atât cât avea atunci când juca în telenovelele de la Acasă TV. Actrița este îndrăgostită, și-a refăcut viața după divorțul de Alexandru Papadopol, și poate și acesta este un motiv care contribuie la strălucirea ei. Iată ce apariție a avut recent, una demnă de o gală Oscar!

Ioana Ginghină are un zâmbet fermecător. Foto: Instagram
Ioana Ginghină are un zâmbet fermecător. Foto: Instagram

Nu exagerăm când spunem că Ioana Ginghină are o siluetă de fotomodel și iată că fix asta va face în această seară (29 martie). Va urca pe podium în cadrul evenimentului organizat de criticul de modă Alin Gălățescu, “Soirées de la Mode”, și găzduit de un celebru hotel din Capitală.

Ioana Ginghină va urca pe podium într-o ținută senzuală

Ioana Ginghină și-a anunțat cei peste 200.000 de urmăritori, de pe Instagram, că va defila într-o ținută semnată de designerul Antonia Nae. A pus și câteva imagini pentru a stârni curiozitatea, în care poartă o rochie creată de același designer și care îi vine minunat. Ținuta este diafană și senzuală în același timp, are pene aplicate și transparențe care dezvăluie, discret, rotunjimile vedetei. Coafura cu bucle lejere completează, frumos, look-ul de divă.

"Azi, de la ora 20.00, o să am parte de o nouă experiență. Mă voi afla pe podium, prezentând o ținută semnată Antonia Nae. Vă aștept să mă vedeți și ca model", a scris Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a slăbit 10 kg după divorț

În 2019, după divorțul de Alexandru Papadopol, cu care a fost căsătorită 10 ani, Ioana Ginghină a anunțat că a slăbit nu mai puțin de 12 kg. Actrița a spus mereu că mănâncă sănătos în primul rând pentru a se menține tânără, nu neapărat pentru a fi slabă. Dar iată că rezultatele nu aveau cum să nu apară!

Încerc să nu mănânc zahăr, l-am eliminat aproape de tot, nu mănânc carne de doi ani, nu mai mănânc nici pâine, iar paste, mai rar. Vinerea încerc să mă detoxifiez și doar beau lichide. Sunt mult mai energică. Fetiţa mea mănâncă ziua în oraş, iar seara, acasă, mâncăm ușor, o supă cremă sau o mămăliguţă cu brânză”, povestea actrița.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat oficial pe 23 iulie 2019. Au rezolvat cu partajul bunurilor comune și s-au înțeles pentru custodie comună legat de fiica lor, Ruxandra, în vârstă de 13 ani. Ioana și-a refăcut viața alături de Cristian Pitulice, cu care are planuri de nuntă pentru 2022.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net