Ce o împiedică pe Ioana Ginghină să se recăsătorească! Click! dezvăluie toate detaliile marelui eveniment

Ioana Ginghină, fermecătoarea actriță pe care toată lumea o știe din "Numai iubirea", "Inima de țigan", "Daria, iubirea mea" și "Adela", se pregătește pentru a treia nuntă cu iubitul Cristi Pitulice. Însă momentan Ioana Ginghină nu are prea multe detalii despre dată fericitului eveniment însă știe cum va fi și pe cine vrea alături.

ioana ginghina

Actrița Ioana Ginghină (44 de ani), împreună cu mai multe prietene au fost la avampremiera filmului "Marry Me", cu Jennifer Lopez și Malluma în rolurile principale. Cu această ocazie, actrița din serialul "Adela" , de la Antena 1, ne-a povestit cum a decurs renovarea casei în care locuiește împreună cu iubitul ei, Cristi Pitulice, pe care  răscumpărat-o de la fostul soț, actorul Alexandru Papadopol. În exclusivitate pentru Click!, Ioana Ginghină a dezvăluit și ce o împiedică să se căsătorească mai repede cu partenerul ei de viață.

De ce nu se mărită Ioana Ginghină cu iubitul ei?

„Nunta noastră depinde de niște prieteni care ne-au cerut să le fim nași, și ei nu s-au gândit la o dată când se vor căsători. Deci noi trebuie să o facem înaintea lor. Ei vor nuntă serioasă, cu locație, cu tot tacâmul, sunt la prima lor nuntă. Eu vreau o nuntă cu prieteni și petrecere. Am domnișoară de onoare, pe Ruxi, copilul meu", spune actrița, pentru Click!.

Are emoții pentru fiica ei

Toată lumea știe că Ioana și fiica ei au o relație specială, de prietenie, în primul rând. Cele două se pregătesc pentru primul examen important din viața adolescentei. „Ruxi face foarte bine, ne pregătim de capacitate, la anul dă examen, suntem un pic panicate de schimbările astea, cu examene. Am fost o mama prea permisivă, dar acum o să fiu mai severă, pentru că trebuie să intrăm și noi la un liceu. Și după mă fac iar permisivă. Cu Cristi se înțelege foarte bine, îți dai seama, însă ea este pe primul loc în viață mea", spune Ioana Ginghină.

Actrița este foarte ocupată și are planuri mari pe plan profesional. „Am început înscrierile la școală mea de actorie pentru modulul 2, la teatru sunt în spectacole, cu 30 % capacitate și filmez în "Adela", unde am iubit nou. Așa m-am enervat la filmări când a venit Virginia Rogin și m-a făcut hoasca bătrână, Atunci n-am băgat de seama dar acum când văd episoadele parcă mă scoate din sărite", a mai povestit Ioana Ginghină, pentru Click!.

Ioana Ginghină și mariajele eșuate! A treia oară va fi cu noroc

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost împreună timp de 12 ani, după care au divorțat din cauza unor infidelități ale actorului, susținea vedeta, la un moment dat. Cei doi au căzut la pace, mai ales că o au pe Ruxandra, în vârstă de 13 ani.

Ambii și-au refăcut viețile după separare, Alexandru Papadopol cu Adriana Irimescu, fostă Titieni, care și ei sau despărțit, până la urmă.  Ioana Ginghină și-a refăcut viața cu Cristi Pitulice, influencer puternic în zona de turism.

Actrița a mai fost căsătorită cu Daniel Tudorică, pe atunci 26 de ani, pe când Ioana Ginghină avea doar 21 de ani. Din păcate, pentru că graba strică treaba, în 2004, după 6 ani de căsătorie, cei doi au renunțat la mariaj și, implicit, la relație.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net