Ioana Ginghină se pregătește să spună "da" pentru a doua oară. Îl va invita pe Alexandru Papadopol la nuntă?

A răsărit soarele și pe strada Ioanei Ginghină! La aproape doi ani de la divorțul de actorul Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină iubește din nou și este pregătită să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă. Actrița a dezvăluit planurile de nuntă, dar și dacă fostul soț va fi invitat la nuntă. 

image

Ioana Ginghină a suferit nespus în urma divorțului de Alexandru Papadopol și a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a putea procesa mai ușor clipele dificile. Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar Ioana radiază de fericire la brațul unui alt bărbat cu care urmează să se căsătorească în anul 2022. 

Ioana și Alexandru Papadopol au păstrat o legătură de prietenie de dragul fiicei lor, Ruxandra, iar actrița susține că acum se înțeleg mult mai bine decât în perioada în care au fost căsătoriți. Ioana l-a anunțat pe Alexandru despre planurile sale de nuntă, însă nu știe dacă fostul soț va fi invitat la ceremonie, urmând să discute asta cu actualul partener de viață. 

Nu știu dacă va fi și el invitat. Nu mi-am pus problema, probabil că trebuie să îl întreb pe Cristi, nu am discutat așa mult despre acest aspect. Probabil că după ce vom fixa data când vom merge la primărie, vom da o petrecere. Poate chiar la noi în curte și aia va fi", a declarat Ioana Ginghină, în cadrul unui interviu oferit pentru Wowbiz. 

Actrița nu plănuiește o ceremonie extravagantă și nu știe data exactă în care va avea loc evenimentul. Din punctul ei de vedere, căsătoria nu reprezintă decât o formalitate, o simplă hârtie pe care nu pune atât de mult preț, pentru ea importante fiind iubirea și respectul reciproc, nu semnarea unui act în fața ofițerului de stare civilă. 

"Pentru mine, la momentul acesta, când vorbesc de căsătorie sunt mai concentrată pe partea de ce înseamnă, pe fondul ei. Hârtia nu mai înseamnă nimic. Am trecut prin niște experiențe și nu pot să spun că această hârtie mă mai impresionează în vreun fel sau altul", a povestit Ioana. 

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice Sursă foto: Arhivă personală
Ioana Ginghină și Cristian Pitulice Sursă foto: Arhivă personală

Cine este logodnicul Ioanei Ginghină

Cunoscuta actriță este acum foarte fericită alături de Cristi Pitulice, actualul partener de viață, care este originar din Alexandria. Cristi Pitulice este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din domeniul turismului, activând în domeniu de peste 13 ani. Cristi este o persoană discretă și refuză să vorbească public despre relația pe care o are cu Ioana. 

Ioana și Ruxandra sunt cele mai bune prietene

Ioana Ginghină se simte împlinită și liniștită, iar relația pe care o are cu fiica adolescentă este una de care este foarte mândră. Actrița susține că ea și Ruxandra sunt prietene, înainte de orice și că fiecare acceptă defectele celeilalte. Sunt conștiente că între ele există o diferență de generație, însă asta nu le împiedică să comunice deschis pentru a ajunge la un consens. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net