Ioana Ginghină, în brațele iubitului de Sărbători! Primele poze de familie!

Ultima actualizare:

Bat clopote de nuntă pentru Ioana Ginghină! Actrița a petrecut Sărbătorile alături de iubitul ei, pe care nu-l mai ține ascuns de ochii lumii. Actrița a postat fotografii de familie din ziua de Crăciun, alături de noul ei partener și de Ruxandra, fiica pe care o are cu Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice locuiesc împreună Sursa: Instagram
Ioana Ginghină și Cristi Pitulice locuiesc împreună Sursa: Instagram

Crăciun cu multă iubire pentru Ioana Ginghină ! Actrița și-a refăcut viața după divorțul de Alexandru Papadopol și acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei partener de viață, Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină (43 de ani) a petrecut un Crăciun de poveste în trei, alături de iubitul ei Cristi, cu care locuiește de o bună perioadă de vreme, dar și de fiica sa și a lui Alexandru Papadopol, Ruxandra.

Ioana a postat pe Instagram imagini emoționante de sărbătoare în brațele iubitului său Cristi, care îi va deveni cât de curând și soț, cei doi având planuri de căsătorie.

De altfel, actrița l-a invitat și pe fostul soț Alexandru Papadopol să petreacă ajunul Crăciunului la ea acasă alături de fiica lor, dar și de actualul iubit.

Ioana Ginghină, alături de iubitul Crisiti Pitulice și fiica ei, Ruxi Sursa: Instagram
Ioana Ginghină, alături de iubitul Crisiti Pitulice și fiica ei, Ruxi Sursa: Instagram

„Cristi e bărbatul ideal!”

După divorț, Ioana Ginghină a rămas în vila în care ea și Alexandru Papadopol au locuit, în timp ce actorul s-a mutat într-un apartament din București. În prezent, Ioana Ginghină locuiește împreună cu fiica ei, Ruxi, dar și cu actualul său partener, Cristi.

Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună, ne-a prins pandemia împreună, ne-a fost de mare ajutor. E bărbatul ideal pentru mine în momentul acesta. Noi suntem acum cu buletinele în Ilfov, deși noi stăm în Dragomirești Deal și primăria e în Dragomirești Vale. Iar când vrem și ne apucă, ne ducem și ne luăm. Dacă vrem să avem acest act, însă la vârsta asta nu mai contează. Eu am spus că în momentul când mă voi căsători nu va știi nimeni, mă voi îmbrăca în blugi și mă voi duce la Starea Civilă”, a declarat Ioana Ginghină, pentru click.ro.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani și au divorțat în 2019, la notar. Actorul a dezvăluit, la acel moment, că se simțea nefericit de câțiva ani buni în căsnicie.

Cunoscuta actriță este acum foarte fericită alături de Cristi Pitulice, actualul partener de viață, care este originar din Alexandria. Cristi Pitulice este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din domeniul turismului, activând în domeniu de peste 13 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net