Ioana Ginghină îmbracă rochia de mireasă în 2022! Ce planuri are la început de an

Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, traversează o perioadă foarte bună din toate punctele de vedere. Este implicată într-o multitudine de proiecte reușite, are o fiica cu care se înțelege de minune și iubește un bărbat care a determinat-o să creadă din nou în iubire.

Ioana Ginghină îmbracă rochia de mireasă în 2022 Sursă foto: Arhivă personală
Ioana Ginghină îmbracă rochia de mireasă în 2022 Sursă foto: Arhivă personală

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în urmă cu mai bine de doi ani, iar procesul separării a fost unul dureros pentru actriță, după cum ea însăși a mărturisit. A avut nevoie de ședințe de terapie și de multă liniște pentru a face pace cu trecutul, însă timpul a trecut, iar rănile s-au vindecat, iar Ioana a găsit fericirea alături de un alt bărbat. 

Mai mult decât atât, Ioana susține că legătura pe care o are în prezent cu cel care i-a fost soț este una mai bună decât cea avută în timpul căsniciei. Cei doi se înțeleg și colaborează de dragul fiicei pe care o au împreună, o adolescentă de 14 ani pe nume Ruxandra. 

Într-un interviu acordat publicației OK!Magazine a vorbit despre planurile de viitor și a dezvăluit că sunt șanse ca în anul 2022 să îmbrace din nou rochia de mireasă. Actrița s-a consultat cu fiica sa, iar adolescenta este încântată de decizia mamei sale.

 "Da, cel mai probabil nunta va fi anul acesta, pentru că va trebui să fim naşi unor prieteni, aşa că asta ne-a făcut să ne gândim mai serios la acest aspect. Unde când şi cum nu ştiu, cel mai probabil la Primăria Dragomireşti Vale", a fost răspunsul pe care l-a oferit Ioana atunci când a fost întrebată dacă nunta va avea loc anul acesta. 

Ioana a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica adolescentă. Cele două se înțeleg de minune, iar actrița este conștientă că există o diferență de generații și de perspective care trebuie acceptată, nu criticată. 

"Relaţia mea cu Ruxandra este cea mai frumoasă de departe. Trăim o perioadă atât de frumoasă, ne înţelegem atât de bine şi suntem mai apropiate ca niciodată. Nu există reproşuri, am înţeles ambele că suntem din generaţii diferite, aşa că ne acceptam una pe cealaltă cu principiile şi părerile pe care le avem. Ne iubim şi asta contează. Iubirea este necondiţionată", a declarat Ioana Ginghină pentru OK!Magazine. 

Cine este iubitul Ioanei Ginghină

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani și au divorțat în 2019, la notar. Actorul a dezvăluit, la acel moment, că se simțea nefericit de câțiva ani buni în căsnicie.

Cunoscuta actriță este acum foarte fericită alături de Cristi Pitulice, actualul partener de viață, care este originar din Alexandria. Cristi Pitulice este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din domeniul turismului, activând în domeniu de peste 13 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net