Ce a descoperit Ioana Ginghină despre logodnicul ei: «Este ceva ce nu credeam că există»

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în urmă cu trei ani, după un mariaj care a durat 13 ani. De aproximativ doi ani actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristian Pitulice, iar legătura dintre ei este una cât se poate de solidă, cei dou având planuri de nuntă pentru anul 2022. 

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice au planuri de nuntă
Ioana Ginghină și Cristian Pitulice au planuri de nuntă

Într-un interviu acordat publicației Viva!, Ioana Ginghină a vorbit despre planurile pentru anul 2022 și despre cel care îi este alături. Actrița a mărturisit că fiica sa adolescentă se înțele foarte bine cu Cristian Pitulice, iar bărbatul se comportă exemplar.

Fiica Ioanei și Cristian Pitulice se înțeleg foarte bine 

Ruxandra și Cristian petrec mult timp împreună și discută despre subiecte vaste, potrivit mărturisirilor făcute de Ioana. Actrița se consideră o femeie foarte norocoasă pentru că a întâlnit un bărbat atât de atent și implicat în viața de familie precum Cristian. 

"Aici este ceva ce nu credeam că există. Nu credeam că voi găsi un bărbat care să-mi îngrijească atât de frumos copilul. Activitățile lor sunt temele la fizică, matematică, discuții pe teme istorice, geografie, însă ce facem în fiecare weekend și nu am făcut până acum este că ne jucăm. Da, am început în starea de urgență, acum doi ani, și a rămas așa. Ne jucăm tot felul de jocuri", a declarat Ioana Ginghină. 

Ioana are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei  

Întrebată care este relația pe care o are cu Ruxandra, Ioana a vorbit despre adolescentă la superlativ. Ioana a mărturisit că este o mamă relaxată și preferă să aibă încredere în deciziile fiicei sale. Desigur, există și reguli pe care Ruxandra trebuie să le respecte, dar în general, sinceritatea și prietenia sunt cuvintele care descriu cel mai bine legătura lor. 

"Eu sunt un părinte relaxat, așa am fost mereu, și am mare încredere în Ruxi, dar și în timpul pe care eu l-am investit în ea. O ador, sunt cel mai mare fan al ei. S-a dezvoltat atât de frumos și este o mândrie pentru mine să mi se spună cât de frumoasă este Ruxandra ca personalitate", a povestit Ioana Ginghină. 

Cine este logodnicul Ioanei Ginghină

Cunoscuta actriță este acum foarte fericită alături de Cristi Pitulice, actualul partener de viață, care este originar din Alexandria. Cristi Pitulice este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din domeniul turismului, activând în domeniu de peste 13 ani. Cristi este o persoană discretă și nu a făcut declarații despre relația pe care o are cu îndrăgita actriță. 

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice se vor căsători

Ioana și Cristian iau în considerare să devină soț și soție anul acesta. Cea care a dezvăluit planurile a fost chiar Ioana Ginghină. Într-un interviu acordat pentru OK!Magazine, Ioana a spus că nu își dorește o ceremonie fastuoasă. Cel mai probabil cununia civilă va avea loc la Primăria Dragomirești Vale. 

  "Da, cel mai probabil nunta va fi anul acesta, pentru că va trebui să fim naşi unor prieteni, aşa că asta ne-a făcut să ne gândim mai serios la acest aspect. Unde când şi cum nu ştiu, cel mai probabil la Primăria Dragomireşti Vale", a fost răspunsul pe care l-a oferit Ioana atunci când a fost întrebată dacă nunta va avea loc în anul 2022.   

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net