Trucul Ioanei Ginghină pentru a economisi bani: „Miracolul se vede cu ochiul liber!”

„O luasem razna de tot cu cumpărăturile. Dădeam și 6.000 de ei lunar pe haine. Când nu erau pentru mine, erau pentru Ruxi, fiica mea, sau pentru Cristi, iubitul meu. Când nu cumpăram pentru ei, dădeam banii pe creme, pe cosmetice sau produse pentru păr. Zici că aveam o boală să cheltuiesc”, a mărturisit pentru Click! actrița Ioana Ginghină. Toate acestea sunt de domeniul trecutului. Acum a găsit metoda perfectă pentru a economisi bani.

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină

Ioana Ginghină povestește că înainte nu reușea deloc să pună bani de-o parte pentru că îi cheltuia haotic. „E și asta o boală, să cumperi chestii. Eu mă duceam la benzinărie să alimentez și de acolo mai luam ceva, o revistă, un breloc, orice. Cumpăram multe haine, când nu mai luam pentru mine luam pentru Cristi, pentru Ruxi... O luasem razna. Dar am început să conștientizez. Acum, dacă vreau să-mi iau o cămașă albă, de exemplu, mă gândesc dacă am neapărată nevoie de ea, mă duc acasă și mă uit în dulap câte cămăși am”, ne dezvăluie actrița un prim truc.

Cheltuiește maximum 8.000 de lei pe lună

Al doilea și cel mai important truc, care a educat-o cu adevărat, este o aplicație pe care și-a instalat-o pe telefon. Acolo își setează un buget maxim lunar și își notează tot ce cheltuiește. „Îmi pun lunar de-o parte o sumă pe care am voie să o consum. Este vorba de 8.000 de lei – salariul de la teatru și pensia alimentară de la Alexandru. Tot în aplicație notez absolut toate cheltuielile: facturi, mâncare de la supermarket, meditațiile fetiței...”.

Teoretic, trebuie să se încadreze lunar în această sumă de 8.000 de lei. Restul veniturilor de la Școala de Actorie sunt puse la „economii”. „Înainte nu reușeam să strâng mare lucru. Dar nu știi ce înseamnă să strângi bani! E ca la greutate - vezi miracolul cu ochii tăi. Pe mine aplicația asta m-a educat. Până nu am văzut, nu credeam. Acum am zile când nu cheltuiesc deloc”, explică Ioana Ginghină.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net