Cum se pregătește Ioana Ginghină de nunta cu Cristi Pitulice. Ce spune fiica ei despre noul mariaj

Ioana Ginghină e mai pregătită ca oricând să devină din nou soție, urmând să oficializeze și în acte relația cu actualul ei partener, Cristi Pitulice, cu care este logodită. Având în vedere că timpul trece repede și evenimentul bate la ușă, actrița s-a gândit deja cum va organiza întreaga ceremonie. Iată ce are în plan!

Cum se pregătește Ioana Ginghină de nunta cu Cristi Pitulice Foto: Arhivă personală
Cum se pregătește Ioana Ginghină de nunta cu Cristi Pitulice Foto: Arhivă personală

Ioana Ginghină și logodnicul ei, Cristi Pitulice, formează un cuplu de mai bine de doi ani, cunoscându-se la scurt timp după divorțul actriței de Alexandru Papadopol. Cristi a făcut-o pe Ioana să mai dea o șansă iubirii, iar acum urmează să o aducă și în fața altarului.

Cum va arăta nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice

Cei doi parteneri vor face nunta în 2022, la mai bine de un an de la marea cerere în căsătorie. Actrița a dezvăluit că e pregătită pentru pasul cel mare, însă nu în stilul „tradițional”.

Ioana Ginghină a povestit că nu își dorește o ceremonie mare, cu fast, ci mai degrabă o petrecere restrânsă, în cadrul căreia vor participa doar apropiații. Vedeta a glumit și a explicat că nu are de gând „să cheltuiască prea mulți bani” pe organizarea evenimentului. De asemenea, având în vedere că a mai fost mireasă în trecut, iar acest lucru nu prea i-a purtat noroc se pare, actrița renunță de data aceasta și la rochia albă.

La nuntă nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți, nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment.

Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități.”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Viva.

Citește și: Ioana Ginghină se pregătește să spună "da" pentru a doua oară. Îl va invita pe Alexandru Papadopol la nuntă?

Ce spune fiica Ioanei despre noul mariaj

În cadrul aceluiași interviu, actrița, care este foarte apropiată de fiica ei și a fostului soț Alexandru Papadopol, a dezvăluit și ce crede Ruxandra despre întreaga situație. Ioana este fericită că Ruxi și logodnicul ei se înțeleg bine, iar adolescenta chiar s-a bucurat când a auzit de nuntă!

Rux s-a bucurat mult pentru noi. Este așa de fericită în formula asta, încât oficializarea relației nu poate decât să o facă fericită.”, a mai adăugat Ioana Ginghină.

Citește și: EXCLUSIV! Ioana Ginghină, escapadă cu viitorul soț! Îi lasă copilul lui Papadopol! «Ruxi, vreau să stau singură cu iubitul»

Ioana Ginghină se află la al treilea mariaj

După divorțul dureros de Alexandru Papadopol, din 2019, Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Cristi Pitulice, demonstrând că, în dragoste, niciodată nu e tâziu. Aceștia s-au cunoscut la jumătate de an după ce actrița a devenit o femeie „liberă”. 

Nunta a venit natural, mai mult dintr-o joacă, după ce niște prieteni de-ai lor au tot insistat să le fie nași. Înainte de mariajul cu Papadopol, Ginghină a mai fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care s-a despărțit în 2004. Cei doi nu au avut copii.

Ioana Ginghină vrea să-l facă tătic pe viitorul soț

Recent, Ioana dezvăluia că se vede din nou mămică, alături de viitorul soț, iar doctorii i-au dat vești bune în acest sens.

Eu încă mai vreau să fac copil. Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie.”, a declarat de curând Ioana Ginghină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net