Diana Dumitrescu s-a pozat complet nemachiată: «Merit să fiu iubită și așa»

Diana Dumitrescu a publicat în mediul online o fotografie în care apare complet nemachiată, cu un mesaj puternic în spate. 

Diana Dumitrescu s-a pozat complet nemachiată pe rețelele de socializare Foto: Instagram
Diana Dumitrescu s-a pozat complet nemachiată pe rețelele de socializare Foto: Instagram

Actrița a scris un mesaj în dreptul fotografiei în care apare fără pic de machiaj pe față, în era în care tot mai la modă sunt programele de editat și de „înfrumusețat”. Diana Dumitrescu, în vârstă de 38 de ani, a optat să se arate urmăritorilor săi complet naturală însă, fără ojă, filtre, fond de ten, farduri și așa mai departe.

Diana Dumitrescu, complet nemachiată pe rețelele de socializare

Îmbrăcată simplu, într-un tricou alb, cu părul necoafat, doar spălat, așa cum a mărturisit, Diana și-a arătat în mediul virtual și cearcănele sau ridurile de expresie, lucruri complet normale cu care se confruntă toată lumea, însă pe care din cauze de natură „estetică” dorim să le camuflăm.

Actrița a explicat că prin această inițiativă a dorit să se redescopere pe sine, exact așa cum este, și să își regăsească încrederea în sine.

Fără machiaj. Fără filtre. Fără ojă pe unghii. Păr curat. O pauză pentru sufletul meu, ca să-mi reamintesc mie cine sunt cu adevărat și să-mi găsesc încrederea care e în interiorul meu, fără lucruri artificiale. Merit să fiu iubită chiar și așa”, este mesajul pe care Diana Dumitrescu l-a scris în mediul virtual.

Urmăritorii săi i-au lăudat inițiativa, printre care și Adela Popescu, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” comentând în dreptul imaginii cu o inimioară. Fanii au lăudat-o pe actriță pentru curaj și naturalețe, spunându-i că este frumoasă exact așa: naturală.

Diana Dumitrescu este căsătorită din 2018 cu afaceristul Alin Boroi. Acesta a cunoscut-o pe actriță prin intermediul prietenului său, Augustin Viziru, care le-a făcut celor doi cunoștință, într-un club. Alin și Diana au împreună un băiețel, pe nume Carol Anton. Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită în trecut cu Ducu Ion, cei doi divorțând în 2013.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net