Drama Dianei Dumitrescu! Divorțul de Ducu Ion a aruncat-o în depresie: “Nu puteam să mă opresc din plâns”


    Diana Dumitrescu a trecut prin momente grele după divorțfoto: Instagram
Diana Dumitrescu a trecut prin momente grele după divorțfoto: Instagram

La 7 ani de la divorțul de producătorul tv Ducu Ion, Diana Dumitrescu a făcut dezvăluiri șocante despre depresia cu care s-a luptat încă din ultimul an al căsniciei sale. A ajuns să facă atacuri de panică și să aibă chiar gânduri de sinucidere. Actrița a apelat atunci la ajutor specializat, iar terapia a ajutat-o să-și revină.

Diana Dumitrescu (37 de ani) a avut o relație timp de doi ani cu producătorul Ducu Ion, urmați de alți patru ani de mariaj, care însă au culminat cu un divorț. Actrița a povestit că nu se mai simțea confortabil în relație și că ajunsese să nu mai comunice aproape deloc cu partenerul ei de viață, ceea ce a dus, în timp, la o răcire între cei doi. Vedeta s-a confruntat cu stări depresive grave. A ajuns chiar să facă terapie încă din 2012, cu un an înainte de finalizarea divorțului.

Diana Dumitrescu: "Am început să fac terapie din 2012"

„Eu am fost norocoasă, pentru că nu am ajuns în depresie, dar am trecut printr-un episod depresiv, prin stări depresive. În mod normal, depresia se poate declanșa până în 24 de ani de la un episod traumatic. La mine a fost la 30 de ani, pentru că am divorțat. A fost o etapă foarte grea în viața mea. Foarte multe lucruri s-au întâmplat atunci. Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deși nu le știam, existau și cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo”, a mărturisit Diana Dumitrescu, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro TV.


    Diana Dumitrescu și Ducu Ion au divorțat în 2013foto: arhivă personală
Diana Dumitrescu și Ducu Ion au divorțat în 2013foto: arhivă personală

Diana Dumitrescu (37 de ani) a suferit cel mai mult în anul 2014, la un an după divorț. Actriței i-a luat ceva timp să se vindece în urma traumelor trăite. “Episodul a fost foarte greu. În 2013 am divorțat și cel mai greu mi-a fost în 2014, pentru că îți ia ceva timp să te vindeci, să-ți găsești o stabilitate, să-ți găsești drumul în viață. Viața mea s-a schimbat atunci cu totul și a fost un dezechilibru foarte mare pentru mine. Terapia a încercat să mă învețe cum să trăiesc din nou”, a mai spus actrița. În 2014, Diana a suferit un atac de panică major. “În primul rând lipsa poftei de viață, să nu-ți mai găsești niciun motiv de a fi fericit, nu mai dormi, ai insomnii, ajungi până la gânduri negre de sinucidere. Când ești în depresie poți să te gândești și la asta. În 2012 eram bine, dar totuși ceva nu era bine. Am început terapia. În 2014 am avut un atac de panică foarte urât. În timpul nopții, m-am trezit plângând, a durat vreo două ore. Nu puteam să mă opresc din plâns, eram singură în casă, nu înțelegeam de ce plâng și mă speriam și mai tare. Mi-am sunat psihoterapeutul și a zis să facem ședințele mai dese pentru că am nevoie. Așa am început o terapie mai intensă”, a mai spus ea.


    Diana Dumitrescu este fericită acum lângă Alin Boroifoto: Instagram
Diana Dumitrescu este fericită acum lângă Alin Boroifoto: Instagram

La doi ani după divorțul de Ducu Ion, Diana Dumitrescu și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, Alin Boroi, cu care s-a și căsătorit în septembrie 2018. Cei doi au împreună un băiețel, Carol Anton, în vârstă de 1 an și jumătate.

Citește și:

Vlad Gherman, în patima alcoolului după despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Amândoi suntem în terapie”

EXCLUSIV Angela Rusu, după ce a născut la 47 de ani: "Foarte frumos și foarte greu". Totul despre depresie, colici, alăptare

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
FotoJet jpg
accident brasov
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
andreea si sergiu hanca jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub catalin botezatu dubai png
cub cristina spatar png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png