Diana Dumitrescu a spus abia acum cu ce s-a confruntat după naștere: "Am cedat nervos, eram epuizată”

Ultima actualizare:

    Diana Dumitrescu este fericită acum lângă Alin Boroifoto: Instagram
Diana Dumitrescu este fericită acum lângă Alin Boroifoto: Instagram

Diana Dumitrescu (38 de ani) a devenit mama unui băiețel superb, pe nume Carol, în anul 2019. La doi ani după naștere, actrița a venit în platoul emisiunii „Vorbește lumea” și a mărturisit că s-a luptat cu stări de neputință și, mai ales, cu kilogramele în plus acumulate după sarcină.

„ Am plecat cu 61 kg și am ajuns la 78. Nu e ușor deloc. Am avut momente de frustare când mă uitam în oglindă. Am avut probleme cu tiroida, pe care mi le-am reglat. Așa am reușit să slăbesc. Am găsit greu echilibru, cam într-un an de zile. În ultima vacanță am plecat toți trei, după care am chemat și bona. Soțul meu, de când aveam 78 de kilograme, mereu mi-a spus că sunt cea mai frumoasă, că mă iubește. Ajunsesem să nu-mi pese cum arăt, doar pentru că el îmi spunea vorbele potrivite”, a declarat actrița, la Pro TV.

„Nu am putut să alăptez decât două luni!”

Cunoscută actriță a trecut prin dureri crunte după naștere, mai ales pentru că nu a putut să alăpteze o perioadă. „Am avut probleme cu alăptatul, nu am putut să alăptez decât două luni. Am avut și furia laptelui. E o durere cruntă. Unele ajung la operație. Am pus varză, am făcut băi calde. Am cedat nervos, eram epuizată. Credeam că nu sunt o mamă bună. Depresie post natală nu am făcut. Noroc cu mama, că m-a ajutat cu copilul. Eu de la femeie independentă, am trecut la o femeie închisă în casă, cu un copil. Dar un copil te împlinește ca femeie cu toate bolile, enterocolitele și colici și tot. Dacă voi mai face un copil vreau să-l țin mai lipit de mine. La primul copil e cel mai greu”, a mai spus actrița.

Citește și:

Diana Dumitrescu, primele declaraţii după nuntă: «A fost mai greu ca prima dată!»

Drama Dianei Dumitrescu! Divorțul de Ducu Ion a aruncat-o în depresie: “Nu puteam să mă opresc din plâns”

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg