Horia Brenciu, declarație pentru Lora: «M-am îndrăgostit de tine!» Cum arată fără machiaj!

Ultima actualizare:

Lora a fost recent surprinsă într-o ipostază în care rar o văd admiratorii săi! Cântăreața a fost filmată de către colegul ei de breaslă, Horia Brenciu, fără prea mult machiaj pe față, într-un autobuz! Iată cum a reacționat artista!

Lora și Horia Brenciu au călătorit de curând împreună cu avionul, iar artista pare că atunci când nu se află pe scenă sau la evenimente mondene adoptă un look cât mai lejer și relaxat! Îmbrăcată comod, cu părul prins și fără machiaj strident, Lora a fost filmată de către Horia Brenciu, care nu îi este doar coleg, ci și prieten apropiat.

Citește și: De ce tot amână Lora nunta cu Ionuț Ghenu? «Nu vreau să mă mărit în anul războiului»

Lora, surprinsă fără machiaj, în autobuz

Cei doi cântăreți se aflau în autobuzul din aeroport, îndreptându-se spre îmbarcarea în avion, către Iași, când Horia, pus pe șotii, a început să filmeze cum colega lui purta o conversație cu câțiva admiratori care au recunoscut-o.

Când te întâlnești cu Lora in autobuz, ca să iei avionul...”, a scris Horia Brenciu în dreptul filmulețului său. Lora părea extrem de degajată, fără să fie deranjată că a fost „surprinsă” fără să fie prea aranjată. Mai mult decât atât, Horia a început să îi și cânte câteva versuri, care să fie oare cu subînțeles? „Și..m-am îndrăgostit de tinee!”, a fost dedicația lui Horia.

Citește și: Cum a făcut Lora primii bani. Dezvăluire de senzație: «Un băiat a vrut să mă îmbete»

Adorabilule.”, I-a scris și cântăreața în dreptul postării, după ce a văzut și ea imaginile. Pare că Lora și Horia Brenciu au o relație din ce în ce mai apropiată, cei doi fiind văzuți adesea unul în compania celuilalt. 

Dacă unii internauți au apreciat naturalețea cântăreței, alții au fost de părere că aceasta pare complet schimbată fără ajutorul produselor de make-up. „Ce schimbată e fără machiaj, arată foarte diferit.”, a scris un utilizator. Altul a glumit cu cei doi: „Wow. Mergeți voi cu autobuzul?!”

Lora și Horia Brenciu, relație strânsă de prietenie

De curând, Lora a participat și în cadrul podcastului găzduit de Horia Brenciu pe platforma YouTube, acolo unde artista a dezbătut mai multe subiecte din viața sa personală. Lora a vorbit, printre altele, animată de mai multe pahare de vin, și despre relația ei cu Ionuț Ghenu, partenerul cu care formează un cuplu de mai mulți ani, vizualizând de pe acum momentul în care va merge alături de el în fața altarului! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net