Cum a făcut Lora primii bani. Dezvăluire de senzație: «Un băiat a vrut să mă îmbete»

Ultima actualizare:

Horia Brenciu a invitat-o pe Lora în podcastul găzduit pe plaforma lui de YouTube, iar cei doi au stat la discuții, ca prietenii, la un pahar de vin. La scurt timp, artiștii și-au dat seama că au ajuns să termine deja o sticlă întreagă, iar Lora a făcut mai multe dezvăluri personale.

Lora, invitată în podcastul lui Horia Brenciu Foto: Captură Video
Lora, invitată în podcastul lui Horia Brenciu Foto: Captură Video

După ce a băut o sticlă de vin alături de Horia Brenciu, cântăreața a mărturisit că primii bani pe care i-a făcut nu au venit din muzică sau domeniul artistic, ci pur și simplu s-a folosit de talentul ei de „moldoveancă”. Un băiat ar fi făcut pariu cu ea că reușește să o îmbete, însă Lora i-a demonstrat contrariul și i-a luat și banii promiși, suma de 300 de euro!

Lora a dezvăluit cum a făcut primii ei bani

Am băut o sticlă de vin. Vezi că sunt moldoveancă, nu ai nicio șansă cu mine. Horia, vrei să îți zic un secret? Știi cum am făcut eu primii bani când am venit în București? Cei mai ușori bani dintre toți. Vreo 300 de euro.

Am făcut pariu cu un băiat care a încercat să mă îmbete și i-am spus că nu are nicio șansă. Și am făcut duel cu el.”, a povestit Lora în cadrul podcastului.

Pun pariu pe 200 000 de euro!”, a fost replica imediată a lui Horia Brenciu. „Ești sigur? Cel mai bun organ al meu e ficatul.”, a mai glumit cântăreața.

Citește și: Lora se mărită cu Ionuț Ghenu, după șapte ani de relație. Motivul pentru care au amânat nunta până acum

De asemenea, dacă tot s-a aflat la seria dezvăluirilor din viața personală, Lora a mărturisit că se simte neînțeleasă de unii oameni, care consideră că joacă un rol sau că ar fi „un personaj”. Cântăreața a explicat că poate părea așa deoarece ea, în sine, este un om introvertit, care tot încearcă să fie sociabil și deschis.

Eu am o mică-mare problemă. Oamenii de multe ori nu reușesc să mă înțeleagă exact. Pare că sunt un fel de personaj creat sau gândit într-un anumit fel. Dar tot ce simt ei că e la mine în contradiție sau că e ceva cu mine ce nu își explică este pentru că eu, deși sunt o fată care pare foarte sociabilă și foarte deschisă, care adoră să fie în lumina reflectoarelor, eu de fapt sunt un om introvertit.

Sunt doar o fată talentată, și întâmplător am și un aspect armonios, dar... Cineva mi-a spus că mă port ca și cum aș fi un personaj de desen animat. „Ești teatrală sau ești nu știu cum”. Eu evadez în filme, toate personajele care m-au impresionat, sunt cu mine toate, mă ajută, mă regăsesc în ele. (..) Muzica este singurul canal prin care eu mă pot exprima.”, a mai explicat cântăreața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net