Lora, vacanță cu iubitul la Paris. Solista pozează în ținute de divă, pe străzi

Lora (39 ani) şi iubitul ei, Ionuț Ghenu, au plecat cu o săptămână înainte de Crăciun pentru un sejur la Paris. Aşa că cei doi amorezi au simțit mai întâi febra acestei sărbători în capitala Franței.

Lora și Ionuț Ghenu. Foto: Instagram
Lora și Ionuț Ghenu. Foto: Instagram

Din "orașul îndrăgostiților", Lora afișează pe rețelele sociale ținute care mai de care mai șic, care se încadrează perfect în peisajul citadin. Cu cizme înalte, peste genunchi, bască, fustă mini, bluză cu fundă și mănuși animal print, solista pare desprinsă dintr-un pictorial fashion. 

Lora, ședință foto în zona Turnului Eiffel. Foto: Instagram
Lora, ședință foto în zona Turnului Eiffel. Foto: Instagram

Lora se întoarce acasă de Crăciun 

"Parisul e mereu o idee bună, o călătorie", a scris ea pe Instagram, în dreptul unor imagini din oraşul îndrăgostiților. Aşa că Lora, îmbrăcată cochet, cu o beretă şic, franțuzească, pe cap, s-a fotografiat cu Ionuț Ghenu ca îndrăgostiții, sărutându-se pe o stradă de unde se vedea şi Turnul Eiffel. "Iubirea mea", a scris vedeta în dreptul fotografiilor cu ei doi. Au luat masa la restaurant, s-au plimbat pe străzile din Paris, dar au vizitat şi Muzeul Luvru, special pentru a o vedea pe Mona Lisa, celebrul tablou pictat de Leonardo da Vinci. Se întorc de Crăciun acasă, iar de Revelion, artista va cânta la un hotel din Poiana Braşov. 

Lora s-a pozat și lângă Arcul de Triumf. Foto: Instagram
Lora s-a pozat și lângă Arcul de Triumf. Foto: Instagram
image

Lora a spus că și-ar dori să adopte un copil

După cinci ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu au făcut anunțul mult așteptat. Nu este vorba despre nuntă, care se amână, se pare, până după pandemie, ci despre un copil, pe care cântăreața ar vrea să-l adopte. Motivul pentru care Lora ar fi tentată să facă acest pas este legat de mama vedetei, care a fost și ea adoptată. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, pe Instastory, Lora a dezvăluit în premieră că i-ar plăcea să adopte un copil. Până acum, solista, în vârtă de 39 de ani, a tot evitat întrebările legate de nunta cu Ionuț Ghenu, dar și pe cele legate de o posibilă sarcină. 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net