Lora, singură pe lume după moartea părinților: "Am atins un prag al durerii atât de mare, că mi s-a transformat tot“

Ultima actualizare:

    Lora, invitată la podcastul lui Cătălin Măruțăfoto: captură Youtube
Lora, invitată la podcastul lui Cătălin Măruțăfoto: captură Youtube

Lora este încă devastată după moartea mamei sale, Mihaela Petrescu, care a pierdut lupta nemilosul cancer în ianuarie, anul trecut. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Laura Petrescu, alias Lora, a rememorat clipele tragice în care și-a pierdut mama, unicul ei reper în viață după moartea tatălui său. Lora și-a pierdut și tatăl pe când avea doar 4 ani!

Diagnosticată cu cancer la sân, Mihaela Petrescu, mama Lorei, a pierdut lupta cu boala în ianuarie 2020. Timp de aproape șase ani, mama Lorei a urmat tratamente costisitoare și obositoare împotriva cancerului. Ea a fost supusă și unor intervenții chirurgicale, iar fiica sa i-a fost alături. Din păcate, organismul femeii a cedat în fața maladiei cumplite. În 2014, Mihaela Petrescu a suferit o operație la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. În timpul operației i-a fost amputat sânul stâng. Mastectomia a durat trei ore, iar Lora a primit consiliere psihologică din partea unui specialist, cât timp mama ei s-a aflat în blocul operator.


    Lora și mama eifoto: Facebook
Lora și mama eifoto: Facebook

„Mama mea a fost răpusă de cancer la sân. Am atins un prag al durerii atât de mare, că mi s-a transformat tot, minte, spirit. Mama mea a fost hiper sensibilă. După ce a murit tata, ea nu și-a mai refăcut viața. Eu atunci aveam 4 ani. Tatăl meu a fost medic chirurg urolog. Ei s-au cunoscut în campus. Mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași. Eu am crescut la bunici până a reușit ea să cumpere un apartament din banii ei, în Galați. Încă de când eram eu la liceu mama se plângea de niște junghiuri la sân. Avea niște noduli, de când eram eu la liceu. Aveam 30 de ani când i-am cumpărat o casă mare în Județul Vaslui, cu teren mare, pentru că ea voia să stea în natură. Ca să merg în vizită la ea și să văd că ea deja era cu sânul bandajat. Deja crăpase sânul. Ea nu a fost diagnosticată. Am avut o discuție foarte dură cu ea. Ea a început să zică ce-și dorește să construiască în curte și eu eram șocată. I-am zis așa: dacă mai vrei să mai fi mama mea, te duci mâine dimineață la Iași, la doctor. A doua zi de dimineață, ea era plecată la Iași și a început chimioterapia. Era fericită că stătea cu mama ei naturală. Ea fusese dată spre adopție. Ea nu spunea nimic despre cancer.".

"În momentul în care s-a dus i-am citit o ultimă rugăciune"

"Foarte ciudat, pentru un om care era farmacist, adică chiar știa despre ce e vorba și nu spunea nimic. Ea a avut o viață grea, nu a fost fericiă. A fost fericită abia acum, târziu, când am adus-o în București. Eu am descoperit-o pe mama abia după ce a murit, că ea nu vorbea, nu comunica. Am vândut tot și am adus-o în București. Am operat-o în Turcia, era eliminat cancerul complet. În aceeași perioadă, am suferit și eu o operație laparoscopică în Turcia. La cinci ani, au început să-i apară chestii, un ser, niște bubițe, în același loc, dar iar nu a zis nimic. A început radioterapia. Cancerul recidivase și s-a dus în metastaze osoase. A fost nasol, la sfârșit doctora nici nu ne-a mai răspuns la telefon. Am aflat ce înseamnă îngrijri paleative. În momentul în care s-a dus i-am citit o ultimă rugăciune pentru trecerea pe lumea cealaltă. Livingul era un salon cu saltele anti escare, i-am luat și pat special din acela de spital”, a povestit Lora, cu lacrimi în ochi la podcastul lui Cătălin Măruță.

„Când am văzut că mama nu mai iese din operație, era sa mor!”

În perioada în care mama ei a fost operată în Turcia, Lora avea să treacă și printr-un divorț dureros, cel de comediantul Dan Badea. „În perioada aceea am și divorțat. E aiurea să fii gelos pe o femeie pentru că se sinte sexy și are succes. Eram doar eu cu mama mea în Turcia. În cel mai greu moment din viața mea eram doar noi două. Eu am clacat în spital. Când am văzut că mama nu mai iese din operație, era să mor. A murit mama și imediat a venit și pandemia!”, a mai spus cântăreața.

Lora a devenit soția lui Dan Badea în 2012. După un timp, mariajul lor a început să se ruineze, iar cântăreața a decis să se despartă. Cei doi au semnat actele de divorț în octombrie 2014.

Citește și:

Șir de drame în viața Lorei. Rămasă orfană de ambii părinți, solista a fost și ea suspectă de cancer

Vedete în doliu în 2020. An de coșmar pentru Lora, Laura Cosoi și Cezar Ouatu, care își plâng mama, tatăl și fratele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net