Lora, lucruri neştiute despre relaţia cu Ionuţ Ghenu. Ce spune artista despre căsătorie

Ultima actualizare:

    Lora
Lora

După furtună vine vreme bună! O expresie care sintetizează foarte bine experienţa Lorei din ultimul an şi ceva. Anul trecut pe vremea asta, era blocată în Bali, din cauza pandemiei. Plecase să-şi reîncarce bateriile după ce, la începutul lui 2020, îşi pierduse mama. A reuşit să se întoarcă în România aproape şase luni mai târziu, aterizând în mijlocul haosului creat de vârful de infectări cu COVID-19.

Pe cât de trist a debutat 2020 pentru artistă, pe atât de frumos a început, însă, 2021, Lora făcând din nou echipă cu Cove la Vorbeşte Lumea, în lipsa Adelei Popescu, plecată în concediu de maternitate. Deşi ultimul an a învăţat-o să nu mai facă planuri pe termen lung şi să se concentreze pe clipa prezentă, vedeta traversează o perioadă plină de idei. Îşi caută teren pentru casa visurilor ei alături de logodnicul Ionuţ Ghenu, se lansează în afaceri cu fratele ei şi ia fiecare clipă aşa cum vine. Această mentalitate a ajutat-o să vadă şi perioada incertă din Bali, departe de casă, ca pe un moment „magic“, aşa cum ne-a povestit.

La un an distanţă de la debutul experienţei Bali, când ai rămas blocată acolo din cauza pandemiei, cum percepi acum acel moment, cum s-au aşternut amintirile?

Îl percep ca pe un moment care m-a schimbat, care m-a ajutat, care m-a făcut să mă accept şi să învăţ să mă calibrez mai bine. Acele luni petrecute acolo m-au făcut să am mai multă răbdare, să privesc fiecare experienţă cu mai multă atenţie şi să nu mai fiu atât de agitată. Aşa că amintirile sunt unele bune şi le voi păstra mereu. A fost magic.

Citeşte mai multe aici!

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net