Lora, devastată de durere la doi ani de la moartea mamei sale. Mesajul sfâșietor al artistei

Ziua de 26 ianuarie este una extrem de dificilă pentru Lora. În urmă cu doi ani, cea mai dragă ființă din viața Lorei se stingea la această dată. Este vorba de mama ei, care s-a luptat cu un cancer agresiv. 

Mama Lorei a murit pe 26 ianuarie 2020
Mama Lorei a murit pe 26 ianuarie 2020

Data de 26 ianuarie este un foarte dureroasă pentru Lora. În urmă cu doi ani, mama ei pierdea lupta cu un cancer care a chinuit-o ani la rând. Astăzi, Lora a distribuit o fotografie cu mama sa, alături de un mesaj sfâșietor, semn că artista suferă profund,

"2 ani mama...și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta..26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea. 🖤", au fost cuvintele Lorei. Așa cum era de așteptat, artista a primit zeci de încurajări din partea fanilor, care i-au transmis să fie puternică.

Mama Lorei s-a luptat cu o formă agresivă de cancer

Mama Lorei a murit, după ce ani la rând a luptat cu cancerul la sân. În anul 2013 a fost diagnosticată cu cancer, iar în anul 2014 a suferit o operație la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. În timpul operației i-a fost amputat sânul stâng.

Medicii spitalului la care a fost internată în Turcia au confirmat faptul că era vorba de cancer la sân și au recomandat operația radicală. Atunci Lora a fost devastată de durere și a avut nevoie de ajutorul unui pshilog pentru a face față momentului dificil, după cum ea însăși a povestit. 

Tatăl Lorei a murit când artista avea patru ani 

Relația pe care artista o avea cu mama sa a fost una extrem de apropiată, căci Lora a rămas fără tată atunci când avea doar patru ani, iar mama ei a muncit enorm și a depus un efort supraomenesc pentru ca Lora să nu ducă lipsă de nimic. 

„Tatăl meu, care a fost doctor specialist chirurg urolog, renumit în Moldova, și-a dorit foarte tare să cânt. Eu l-am pierdut pe tata când aveam patru ani și atunci nu am foarte multe amintiri cu el și nu știu ce și-ar fi dorit mai departe de la mine pe parcursul vieții. Dar țin minte că nu existau musafiri să ne treacă pragul fără să nu mă vadă cocoțată pe ceva, cu aprinzătorul de la aragaz sau cu te miri ce în mână și să cânt. Să-i binedispun pe invitați. Să spunem că în copilărie am fost susținută”, povestea Lora. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net