Uite unde cântă cei mai tari artişti în noaptea de Revelion!

Loredana Groza, Mandinga, Ionuţ Ungureanu şi Trupa Provincialii, Connect-R, Lora şi Ruby vor face show-uri de excepţie în noaptea de Revelion. Vor cânta în hoteluri de lux din Poiana Braşov, care se întrec să le ofere turiştilor cele mai tari momente de distracţie. Dar şi tarifele sunt pe măsură!  

Loredana Groza  și Trupa Mandinga  vor face spectacol  la Poiana Brașov
Loredana Groza și Trupa Mandinga vor face spectacol la Poiana Brașov

Încă de acum trei luni, hotelierii de top din Poiana Braşov fac pregătiri pentru cea mai importantă noapte a anului. Au lucrat la meniu cu cei mai importanţi bucătari, au introdus în ofertă servicii de relaxare la spa, cu  masaj, piscină şi saună, iar pentru ca distracţia să fie la cote maxime au adus cei mai de top artişti din scena muzicală. Au vrut ca cei care le calcă pragul să aibă o noapte memorabilă din toate punctele de vedere şi se pare că, în ciuda preţurilor piperate, foarte mulţi români, culmea, chiar şi străini, au ales Poiana Braşov în detrimentul unei vacanţe în Maldive sau una la zăpadă în Elveţia. 

Loredana cântă la Copos 

Loredana Groza şi trupa Agurida vor fi prezenţi la resortul milionarului George Copos. La Ana Hotels, artista va susţine un program de o oră, apoi trupa Mandinga va îmbia petrecăreţii cu ritmuri latino. Meniul va fi pe bază de preparate atent selecţionate, cu deserturi fine, realizate de un chef premiat, iar oferta include şi servicii de spa. Pentru un astfel de pachet, o persoană va achita 1.200 de euro. 

image

O pleiadă de artişti va cânta la Hotelul Alpin, din Poiana Braşov. Connect-R, Lora, Ruby, Formaţia Azur, Alin şi Matilda Pascal Cojocăriţa, dar şi alţi solişti vor face super show în noaptea de Revelion. Din 30 decembrie, până pe 3 ianuarie, o persoană va plăti 900 de euro pentru o astfel de distracţie extravagantă şi excentrică după cum se laudă hotelierii, şi care vine la pachet cu cele mai tari servicii de spa.  

Ionuț Ungureanu și  Trupa Provincialii cântă  pentru al doilea an  la rând la același hotel
Ionuț Ungureanu și Trupa Provincialii cântă pentru al doilea an la rând la același hotel

1.000 de euro şi-ţi cântă «Provincialii»

Ionuţ Ungureanu şi Trupa Provincialii vor interpreta piese din muzica populară, de petrecere şi internaţională. Artistul va cânta pentru al doilea an la Hotelul Aurelius Împăratul Romanilor. 1.000 de euro/persoană costă un pachet care include cazare în camera dublă în perioada 30 decembrie-3 ianuarie,  mic de--jun, cina fes--tivă de Revelion, brunch de 1 ianuarie, acces la spa şi locul de joacă pentru copii. Din meniu fac parte bucatele tradiţionale, dar şi delicatese internaţionale. Ionuţ şi trupa lui vor cânta toată noaptea. 

image

Elena Gheorghe, la Bucureşti 

Elena Gheorghe va face show cu muzică populară, machedonească, dar şi internaţională la un ballroom din Bucureşti. Este vorba despre Jubile din Pipera, iar o persoană care va dori să se distreze acolo va achita 439 de lei pentru noaptea de Revelion.   

image

Nicu Paleru, la Ploieşti 

Nicu Paleru e unul dintre cei mai îndrăgiţi şi cunoscuţi cântăreţi de muzică de petrecere. Piesele lui nu prea te lasă să stai jos, aşa că de Revelion petrecăreţii vor dansa frenetic. Artisul va fi prezent la Ramatuelle, o locaţie elegantă din Ploieşti, iar un meniu all inclusive, cu muzica bună şi băutură, costă 650 de lei de persoană. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net