Șir de drame în viața Lorei. Rămasă orfană de ambii părinți, solista a fost și ea suspectă de cancer

Ultima actualizare:
Lora a avut mare grijă de mama ei
Lora a avut mare grijă de mama ei

Lora (37 de ani) trece prin clipe dramatice, după ce mama ei a murit zilele trecute. Solista și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale că a rămas fără "jumătate din inimă", după ce femeia care i-a dat viață a pierdut lupta cu cancerul. Din păcate, Lora a rămas și fără tată la o vârstă fragedă, iar acum îl mai are aproape doar pe fratele ei.

Viața Lorei nu a fost deloc una ușoară. Pe când avea doar patru ani, a rămas orfană de tată, iar mama sa i-a ținut loc de ambii părinți. Tocmai de aceea, pentru a-i mulțumi pentru tot ce a făcut pentru ea, Lora i-a fost alături femeii până în ultima clipă de viață și a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a-i prelungi traiul.

În 2013, mama solistei a fost diagnosticată cu cancer la sân și supusă unui tratament la Iași, pentru ca în 2014 să fie dusă în Turcia, unde a trecut-o printr-o intervenție chirurgicală de mastectomie. Lora i-a fost alături de-a lungul întregii lupte cu boala cruntă, care a învins-o însă în prima lună a lui 2020.


    Lora a avut mare grijă de mama eiFoto: arhivă personală
Lora a avut mare grijă de mama eiFoto: arhivă personală

„Mamei mele i-a fost tăiat sânul! I s-a făcut o operație de mastectomie totală la sânul stâng. Exista posibilitatea aceasta și era oarecum pregătită pentru ea. Pentru mine a fost cumplit, dar trebuia să mă țin tare în fața ei. Am fost ajutată de un psiholog ca să depășesc momentul și am primit suport moral pe parcursul celor trei ore în care mama s-a aflat în sala de operații. Cei din spital m-au văzut plângând și au trimis un medic psiholog care să stea de vorba cu mine. Am simțit un val de afecțiune din partea tuturor, a medicilor, a personalului. Oamenilor din țară îmi trimiteau mesaje de încurajare și se rugau pentru noi”, a declarat Lora la vremea respectivă în presă.

Tatăl Lorei a murit când solista avea 4 ani

Lora nu s-a putut bucura nici de compania tatălui, căci pe când avea doar patru ani a rămas orfană. Bărbatul era un reputat chirurg urolog.

"La patru ani a murit tatăl meu într-un accident. Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram tristă în poze", povestea Lora în urmă cu ceva ani, în emisiunea Acces Direct.

Tatăl Lorei a fost chirurg urolog

„Tatăl meu, care a fost doctor specialist chirurg urolog, renumit în Moldova, și-a dorit foarte tare să cânt. Eu l-am pierdut pe tata când aveam patru ani și atunci nu am foarte multe amintiri cu el și nu știu ce și-ar fi dorit mai departe de la mine pe parcursul vieții. Dar țin minte că nu existau musafiri să ne treacă pragul fără să nu mă vadă cocoțată pe ceva, cu aprinzătorul de la aragaz sau cu te miri ce în mână și să cânt. Să-i binedispun pe invitați. Să spunem că în copilărie am fost susținută”, a povestit Lora pentru libertatea.ro.

Bunica Lorei a murit în ziua în care solista a filmat primul clip din cariera solo

Din păcate, Lora nu a putut împărți succesul cu întreaga sa familie. Chiar în ziua în care filma primul videoclip din cariera solo, ironic, "No more tears" (ce ironie!), cântăreața a primit și o veste care a îndurerat-o profund: bunica ei se stinsese din viață cu doar câteva ore înainte.

"Bunica mea a fost unul dintre cei mai mari fani ai mei. Ea şi-a dorit foarte mult ca eu să devin artistă şi mereu îmi spunea că sunt foarte bună. Mama îşi dorea să fiu medic sau avocat. Îmi spunea că aş fi fost un avocat foarte bun, dar am iubit prea mult muzica.

Atunci când am înregistrat primul videoclip din cariera solo şi, înainte să filmez primul cadru, am primit un telefon de la fratele meu să-mi spună că a murit bunica mea. A fost un moment foarte greu, dar am ştiut că de acolo de unde se va duce ea mă va ajuta să am o carieră frumoasă. După ce am filmat videoclipul am fost la Vaslui", mărturisea vedeta tot la Acces Direct.

Fratele Lorei, cel mai mare sprijin al solistei

Vlad, alături de Lora la bine și la rău
Vlad, alături de Lora la bine și la rău

Pe lângă iubitul Ionuț Ghenu, care o susține cel mai mult în aceste momente dificile, Lora are parte și de sprijinul fratelui său, Vlad. Cei doi se consolează reciproc după pierderea mamei lor.

„Vorbim foarte mult. Avem o relaţie foarte bună, o legătură foarte strânsă şi puternică. E cel mai bun prieten al meu din lume. Cred că fratele meu mă iubeşte foarte. Este singurul om din viaţa mea care nu m-a criticat niciodată”, a spus Lora pentru revista VIVA!, în urmă cu ceva timp.

Lora a fost suspectă de cancer în 2013

În anul în care mama ei începea lupta cu cancerul al sân, și Lora trecea printr-o sperietură asemănătoare. La doar 30 de ani, blonda a fost supusă unei serii de investigații amănunțite, după ce a fost suspectată că s-ar putea lupta cu maladia îngrozitoare. 

„Toţi avem în viață perioade în care simţim că nu mai putem şi nu ştim încotro s-o apucăm. În aceste momente e bine să avem lângă noi oameni de încredere, care ne dau energie şi putere. A existat un astfel de moment şi pentru mine, unul de cumpănă, când credeam că problemele mele de sănătate sunt mult mai grave decât au fost, de fapt. Atunci am cunoscut-o pe Eva Pavel, o profesionistă, un om cu suflet uriaş, care a rezonat imediat cu nevoile mele şi nu a ezitat să mă ajute să găsesc cele mai bune soluţii. Împreună am analizat toate opţiunile de tratament şi am ales varianta care mi s-a potrivit. Atunci am conştientizat cât de important e omul de legătură dintre pacient şi doctor, omul care, practic, preia totul pentru ca tu să fii bine, liniştit, să ai mintea limpede şi să te poți concentra pe sănătatea ta. Acum sunt bine, iar acest lucru i se datorează şi Evei”, ne-a mărturisit Lora, în exclusivitate.

Din fericire, proba analizată a venit cu vești bune și Lora a răsuflat ușurată că nu are cancer: "A venit rezultatul biopsiei. Este bine, slavă Domnului. Grea aşteptare! Vă mulţumesc că nu m-aţi lasat singură. N-am crezut că o să trăiesc ziua în care să plâng de fericire ca nu am cancer. Vă rog din suflet să vă faceti analizele măcar o dată pe an. Nu vă neglijaţi sănătatea", a scris Lora pe Facebook la vremea aceea.

Lora a trecut printr-un divorț

Lora și Ionuț Ghenu sunt hotărâți să-și întemeieze o familie
Lora și Ionuț Ghenu sunt hotărâți să-și întemeieze o familie

În octombrie 2014, Lora divorța de comediantul Dan Badea, după doi ani de mariaj. Ei au venit de mână la notar şi, după ce au semnat actele, au plecat spre un restaurant unde au petrecut încă un timp împreună. 

Nu regret absolut nimic din ce am trăit, pentru că sunt amintirile mele. Nu regret că am iubit. Nici că nu a fost cum am proiectat eu. Aveam zâmbetul pe buze, dar eu treceam printr-un divorţ, despărţire care m-a lăsat cu 48 de kilograme şi cu inima frântă”, povestea Lora pentru Taifasuri.

În prezent, fiecare are un alt partener de viață, iar Dan are și un copil alături de soția Mădălina.

Lora este logodită cu Ionuț Ghenu

Lora şi Dan Badea au divorţat după doar doi ani de căsătorie
Lora şi Dan Badea au divorţat după doar doi ani de căsătorie

Pe plan amoros, Lorei îi merge bine acum, fiind într-o relație lungă cu impresarul ei, Ionț Ghenu, cu care s-a și logodit și alături de care vrea să-și întemeieze o familie. Mai mult, cei doi au și participat împreună la Asia Express. Lora este o fire voluntară, vulcanică, având spirit de aventură, în timp ce Ionuţ Ghenu este mai calculat şi mai puţin dornic să simtă adrenalina pe propria piele. Cu toate acestea, ei se completează perfect şi trăiesc o poveste de iubire foarte frumoasă. Este de înţeles de ce atât apropiaţii, cât şi admiratorii lor se aşteaptă ca Lora să anunţe cât mai curâd că se va căsători cu cel care s-a și logodit în biserică.

Citește și: 

Lora este în doliu. Mama artistei a murit după o lungă luptă cu cancerul. «Ai plecat cu jumătate din inima mea»

Lora, cu soacra la lansare. De ce nu a venit şi mama ei

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net