Lora se mărită cu Ionuț Ghenu, după șapte ani de relație. Motivul pentru care au amânat nunta până acum

Ultima actualizare:

Lora și Ionuț Ghenu fac nunta, după șapte ani de relație. Anunțul a fost făcut de Horia Brenciu, care o va avea invitată pe solistă în podcast-ul său, ”Lucruri Simple”, luni, 4 aprilie. 

Lora și Ionuț Ghenu au o relație de șapte ani
Lora și Ionuț Ghenu au o relație de șapte ani

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au decis să e momentul să facă marele pas, după șapte ani de relație. Ei au fost dați în vileag chiar de Horia Brenciu, care a povestit cu Lora despre marele eveniment în cadrul podcast-ului său, ”Lucruri simple”. Cântărețul a anunțat că detaliile toate vor fi dezvăluite în episodul care va fi difuzat în 4 aprilie. 

”Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu, pe pagina sa de Facebook. 

Horia Brenciu, cu Lora și Ionuț Ghenu foto: Facebook
Horia Brenciu, cu Lora și Ionuț Ghenu foto: Facebook

Lora și Ionuț Ghenu, nuntă amânată de pandemie

Idila dintre Lora și Ionuț Ghenu a început acum șapte ani, după ce solista s-a apropiat de managerul ei. Deși s-a scris că Ionuț avea o relație cu Doinița Oancea, Lora a povestit că bărbatul ”era și nu era (n. red.: într-o relație)”. Mai mult, solista a subliniat mereu că ea și Dan Badea, fostul soț, erau deja despărțiți. 

Deși nu mulți le dădeau o șansă, iată că Lora și Ionuț Ghenu sunt încă un cuplu solid. Cei doi nu au făcut până acum nunta din cauza pandemiei, care le-a dat planurile peste cap. 

„Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasa. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează.”, a povestit, acum ceva vreme, Lora. 

Lora a divorțat de Dan Badea în 2014

Lora și Dan Badea au fost căsătoriți doi ani
Lora și Dan Badea au fost căsătoriți doi ani

Lora a mai fost căsătorită, cu comediantul Dan Badea, timp de doi ani. Cei doi au divorțat în 2014, iar în acel moment, Lora și Dan au declarat că motivul despărțirii a fost faptul că nu se potriveau. 

Recent, Lora a vorbit sincer despre fostul ei soț și a spus că nu ar putea să mai vorbească cu el acum și că a fost deranjeată de niște remarci făcute de Dan Badea. 

”De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a spus Lora, la o emisiune TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net