Lora, despre speranță și idealuri, la început de an: «Vreau ca 2022 să nu-mi mai fure sentimentul de împlinire»

Ultima actualizare:

Lora, în vârstă de 39 de ani, are planuri mari pentru anul 2022. Într-un interviu recent a dezvăluit ce așteptări are de la anul care abia a început, dar a discutat și legătura aparte pe care o are cu iubitul său, Ionuț Ghenu. 

Lora a dezvăluit ce planuri are pentru anul 2022 Sursă: Arhivă personală
Lora a dezvăluit ce planuri are pentru anul 2022 Sursă: Arhivă personală

Anul 2022 a început bine pentru Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au acceptat să devină imaginea unui brand de încălțăminte sport, iar cu siguranță proiectele nu se vor opri aici, căci Lora se va întoarce în studio pentru a-și surprinde fanii cu noi melodii. 

Întrebată despre relația ei cu Ionuț Ghenu, Lora a mărturisit că ei formează o echipă și acasă, dar și în viața profesională. Artista a dezvăluit cum reușesc să fie uniți și înțelegători unul cu celălalt. 

"În momentul în care ajungem seara acasă, să nu mai abordăm subiecte legate de muncă, cu toate că nu este uşor, dar încercăm pe cât posibil să nu o facem. Să comunicăm foarte direct şi să ne spunem exact părerile şi ceea ce simţim: aşa putem să luăm cele mai bune decizii în privinţa proiectelor", a mărturisit Lora. 

Anul 2021 a adus schimbări radicale pentru Lora. Ea a renunțat la televiziune pentru a dedica mai mult timp proiectelor personale. În 2022 intenționează să continue drumul pe care l-a început anul trecut și este determinată să nu renunțe la idealurile sale. 

"Am făcut foarte multe în 2021, dar, cu toate astea, am avut mereu senzaţia că nu fac suficient de mult, aveam impresia că pierd timpul şi că nu se întâmplă nimic, am trăit cu frica asta inexplicabilă. Acum că am conştientizat asta, îmi doresc foarte mult ca 2022 să nu îmi mai fure sentimentul de împlinire", a declarat Lora, în interviul acordat celor de la OK!Magazine. 

Lora și Ionuț doresc să adopte un copil 

După cinci ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu au făcut anunțul mult așteptat. Nu este vorba despre nuntă, care se amână, se pare, până după pandemie, ci despre un copil, pe care cântăreața ar vrea să-l adopte.

Motivul pentru care Lora ar fi tentată să facă acest pas este legat de mama vedetei, care a fost și ea adoptată. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, pe Instastory, Lora a dezvăluit în premieră că i-ar plăcea să adopte un copil.

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net