De ce tot amână Lora nunta cu Ionuț Ghenu? «Nu vreau să mă mărit în anul războiului»

#Exclusiv Click!

Cântăreața Laura Petrescu, alias Lora, a anunțat că a amânat încă o dată nunta cu iubitul ei, impresarul, Ionuț Ghenu. Lora a fost împiedicată să-și pună pirostriile mai întâi de pandemia de coronavirus, care a ținut doi ani. Acum, solista spune că războiul din Ucraina îi pune bețe-n roate!

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de 7 ani Sursa: Instagram
Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de 7 ani Sursa: Instagram

Lora și Ionuț Ghenu nu se prea grăbesc să-și uneasă destinele! Deși sunt împreună de șapte ani, bătuți pe muchie, și sunt practic de nedespărțiți oriunde merg, Ghenu fiind și impresarul Lorei, cei doi mai așteaptă o tură, până să facă marele pas.

Au așteptat deja doi ani ca să treacă pendemia de coronavirus. Acum, Lora a decis să amâne din nou marele eveniment, din cauza războiului izbucnit în Ucraina, care o sperie efectiv pe solistă.

Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare, a declarat Lora, pentru Click!, luni seară, la premiera filmului „Secretul lui Zorillo”, unde a venit însoțită de iubitul ei, Ionuț Ghenu, care nu a scăpat-o din priviri o clipă.

I-A suflat iubitul Doiniței Oancea!

Povestea de dragoste cu năbădăi dintre Lora și Ionuț Ghenu a început în urmă cu șapte ani cu un scandal imens. Lora a fost la cel moment acuzată că i-ar fi suflat iubitul celei mai bune prietene, actrița Doinița Oancea.

Ionuț Ghenu a fost iubitul Doiniței Oancea timp de șase ani de zile, până când s- a îndrăgostit iremediabil de Lora, prietena cea mai bună, de altfel, și confidenta Doiniței. De atunci, cele două se evită și nu-și mai vorbesc. căci nu au reușit să îngroape nici până acum securea războiului. 

A mai fost căsătorită cu Dan Badea!

Lora are o viață personală tumultuoasă. Solista, în vârstă de 39 de ani, a mai fost căsătorită în trecut cu comediantul Dan Badea, de la "iUmor" . Căsnicia lor a durat timp de doi ani de zile. Mariajul s-a sfârștit în 2014 foarte prost, Lora acuzându-l la acel moment pe comediant chiar de agresiune fizică. În 2020, Lora a mai primit o lovitură devastatoare de la viață, mama sa fiind răpusă de o boală necruțătoare, cancerul la sân.

Citește și: <<Lora, vacanță cu iubitul la Paris. Solista pozează în ținute de divă, pe străzi>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net