Andreea Marin elucidează misterul! S-a căsătorit sau nu cu Adrian Brâncoveanu? „E o poveste...”

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor” datorită emisiunii „Surprize, surprize”, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, un cunoscut diplomat din România. Au o relație de mai bine de 5 ani, timp în care au ținut detaliile intime departe de ochii lumii.

Rare sunt momentele în care Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt surprinși împreună, pentru că ambii sunt foarte ocupați și au destul de multe obligații de îndeplinit. Dar, atunci când acest lucru se întâmplă, totuși, internauții o iau razna, semn că Zâna și iubitul ei fac deliciul publicului. Așa s-a întâmplat și în urmă cu doar câteva săptămâni.

S-ar putea să îți placă și: Imagine de colecție cu două Andree! Esca și Marin s-au transformat în „Îngerii lui Charlie”

Cei doi au petrecut o vacanță peste hotare împreună, iar Andreea a decis să posteze o fotografie, pe contul personal de Instagram. Internauții au fost convinși de faptul că Adrian Brâncoveanu a făcut marele pas și a cerut-o de nevastă, dar despre povestea aceasta puteți citi mai multe chiar AICI. Acum, Andreea Marin a decis să clarifice situația și vorbește despre marele pas.

Andreea Marin preferă să păstreze discreția. Cum a comentat zvonurile

Vedeta a susținut recent un interviu, unde a făcut mai multe destăinuiri sincere despre relația în care este implicată, fără a da prea mult din casă. A confirmat că are o bijuterie de suflet, primită în dar de la partener, dar pare-se că despre nuntă nu are de gând să vorbească acum sau altă dată.

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa”, a spus Andreea Marin, pentru Revista VIVA.

Nu rata nici: Andreea Marin, mărturisire despre un copil cu actualul iubit: «Ne dorim mult!»

Totodată, „Zâna surprizelor” mărturisește că iubitul ei este dispus să participe la evenimente, alături de ea. Nu îl obligă să facă nimic, ci au o relație bazată pe sinceritate și reciprocitate, dat fiind faptul că își sunt alături unul celuilalt în cele mai importante momente. Motivul pentru care aparițiile lor sunt atât de rare are legătură cu programul de muncă al fiecăruia.

„Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”, a mai precizat Andreea Marin, pentru sursa citată anterior.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png