Andreea Marin, mărturisire despre un copil cu actualul iubit: «Ne dorim mult!»

Ultima actualizare:

Andreea Marin, unul dintre oamenii de televiziune care au făcut istorie în România, s-a afișat recent cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, la un eveniment monden. Prezentatoarea a recunoscut, recent, într-un interviu, că și-ar dori un copil misteriorul bărbat. 

Prezentatoarea TV pare că traversează una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale, din punct de vedere sentimental, iar acest lucru s-a văzut din plin la petrecerea Viva, unde a radiat de fericire la brațul iubitului ei, Adrian Brâncoveau. 

Citește și: Andreea Marin, mărturisire emoționantă despre partenerul ei: «E o potrivire între noi mai rar întâlnită»

Cei doi sunt împreună de peste cinci ani și chiar s-au logodit în secret, așa că multe persoane se întreabă dacă ,,Zâna surprizelor" va face marele pas și se va căsători a doua oară. 

Deși Andreea Marin este o fire discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă, diva a făcut a dezvăluire surprinzătoare cu privire la planurile de viitor alături de iubit. 

Vedeta a recunoscut că i-ar plăcea să aibă un copil cu actualul partener, Adrian Brâncoveanu, și astfel să-i ofere Violetei un frățior sau o surioară.

 ”O surioară sau un frățior pentru Violeta va veni când va dori Dumnezeu. Noi ne dorim mult”, a declarat Andreea Marin pentru Fanatik

Citește și: Andreea Marin, superbă într-o rochie roz, la braţul iubitului

Motivele pentru care Andreea Marin îl adoră pe Adrian Brâncoveanu

Prezentatoarea TV s-a exprimat în termeni foarte admirativi cu privire la iubitul ei, care i-a devenit și logodnic. Vedeta nu a ezitat să-și arate aprecierea față de calitățile acestuia și să sublinieze faptul atitudinea sa elegantă și caracterul empatic, sunt aspecte cu care a rezonat din plin. 

,,Cred că nimic mai potrivit pentru mine este să fiu partenera de viață a unui diplomat. Cred că și eu sunt un om diplomat (râde, n. red.) și de aceea ne potrivim foarte bine. Este un om elegant, în exprimare și în felul lui de a fi, și este un om cu suflet. Cred că este omul potrivit la locul potrivit pentru mine”, a spus Andreea Marin

Fiica Andreei Marin a obținut un rezultat de excepție la o competiție de cultură generală

Andreea Marin are un mare motiv de mândrie pentru că fica ei și a lui Șetfan Bănică Jr., Violeta, a obținut un rezultat de excepție la o competiție de cultură generală. Adolescenta s-a calificat în faza internațională a concursului. 

Fiica prezentatoarei TV este un exemplu de echilibru și inteligență, fapt datorat și educației alese pe care i-au insuflat-o părinții. Andreea Marin este fericită că fata ei, Violeta, are preocupări care depășesc sfera social-media, domeniu la care aderă majoritatea tinerilor din ziua de azi. 

,,Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta, fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare. Este vorba de un concurs de cultură generală." a mai adăugat vedeta pentru sursa citată. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net