Inna a pregătit o mare surpriză pentru fani! Colaborează cu cea mai tare trupă a momentului

Ultima actualizare:

Cunoscuta solistă de talie internaţională şi trupa The Motans au făcut din nou echipă pentru piesa „Tare”, o declaraţie de dragoste sinceră ce aminteşte de nopţile de vară.

Inna a pregătit o mare surpriză pentru fani!
Inna a pregătit o mare surpriză pentru fani!

Piesa a fost compusă de solistul trupei, Denis Roabeş, alături de Sebastian Barac, Marcel Botezan şi Alex Cotoi, într-unul dintreş câmp-urile de songwriting Global Records. „Tare” este a patra colaborare dintre The Motans şi Inna (35 de ani).

image

Single-urile „Notă de plată” şi „Pentru că” au ajuns pe locul 1 în topurile de radio, depăşind 50 de milioane de vizualizări, în timp ce „Aici” a reprezentat prima colaborare între 4 dintre cei mai importanţi artişti autohtoni – Carla’s Dreams, INNA, Irina Rimes şi The Motans.

Citește și Inna, fără lenjerie intimă pe Instagram! Cu ce actriță a fost comparată

„Încă o colaborare cu The Motans! Cine s-ar fi aşteptat? Vă las pe voi să-mi spuneţi cât de «Tare» vă place piesă!», a spus Inna.

PIESA INNEI, ÎNTR-UN SERIAL DE NETFLIX

Inna, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cele mai de succes artiste din industria muzicală. Și-a început cariera  la începutul anilor 2000, iar evoluția ei a fost una total neașteptată. Solista acolaborat cu nume mari și din uzica internațională,iar una dintre cele mai notabile proiecte este cel cu raperul Ja Rule. 

Citește și Situație critică! Sonia Trifan și Inna, blocate în Turcia de coșmarul alb! “Am văzut câini înghețați pe drum!”

Recent, una dintre piesele Innei a fost folosită într-un serial de pe Netflix. Este vorba de o colaborare cu artista Mineli, pentru piesa Diskoteca. Astfel, Inna a fost extrem de entuziasmată să-și audă piesa în serialul SF "In from the Cold" / ”În slujba trecutului”, care se difuzează pe cea mai populară platformă de streaming. 

În ceea ce privește viața personală, Inna are o relație de ceva vreme cu raperul Deliric și chiar dacă cei doi a par a fi din lumi diferite, artiștii se înțeleg de minune. Inna și Deliric sunt foarte discreți, chiar și la evenimente, unde raperul o lasă mai degrabă pe parteneră să fie în centrul atenției. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net