Inna, fără lenjerie intimă pe Instagram! Cu ce actriță a fost comparată

Ultima actualizare:

Inna își surprinde din nou urmăritorii, cu o nouă ipostază îndrăzneață publicată pe rețelele de socliazare. Iată cum s-a pozat cântăreața!

Inna, ținută îndrăzneață pe rețelele de socializare Foto: Instagram
Inna, ținută îndrăzneață pe rețelele de socializare Foto: Instagram

Inna își ține fanii în șah cu noi imagini senzuale pe rețelele de socializare! Artista a publicat pe Instagram mai multe poze din timpul unei ședințe foto, iar atât ținuta - cât și ce nu se afla pe sub ținută - i-a surprins din nou pe admiratorii artistei!

Inna, fără lenjerie intimă, într-o ținută spectaculoasă

Aceasta a optat pentru un outfit spectaculos, format dintr-un top scurt, de tipul unui sutien, iar în partea de jos a ținutei cântăreața a inclus o fustă-pantalon din jeans.

Modelul acesteia a fost ales să fie unul larg, în contrast cu topul scurt și mulat, iar Inna nu a purtat lenjerie intimă pe dedesubtul piesei vestimentare, lăsându-și la vedere cât mai mult din abdomen și linia superioară a bikinilor! 

Inna, comparată cu Maddy din Euphoria

Cu pielea bronzată și abdomenul lucrat, orele de sală spunându-și cuvântul în acest sens, Inna și-a primit laudele binemeritate din partea urmăritorilor ei. Mai mult, ținuta ei a fost comparată cu cea a unui personaj dintr-un serial în vogă în prezent, difuzat de HBO, „Euphoria”.

Într-adevăr, Inna pare desprinsă din acel film, mai ales că seamănă și din punct de vedere fizic cu protagonista show-ului, Maddy Perez, ambele fiind minione, brunete și îndrăznețe în privința ținutelor lor. De asemenea, întregul look al Innei, de la ținută până la machiaj, pare inspirat din „Euphoria”, așa cum au precizat și fanii cântăreței.

Rolul lui Maddy este jucat de actrița Alexa Demie, care a strâns în ultima perioadă un număr impresionat de urmăritori pe Instagram, în urma difuzării show-ului: 8,2 milioane.

Maddy Perez, rol interpretat de Alexa Demie Foto: instyle.com
Maddy Perez, rol interpretat de Alexa Demie Foto: instyle.com

Cu părul coafat în niște bucle rebele și un machiaj pe măsura outfit-ului, Inna a făcut și ea, la rândul ei, furori pe Instagram datorită noii sale apariții. Imaginile au strâns pe rețeaua de socializare peste 100.000 de aprecieri din partea urmăritorilor cântăreței, care nu s-au sfiit nici când a venit vorba de comentarii. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net